Νέα παρέμβαση για την αποφυλάκιση Λιγνάδη σε συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, στο Ηράκλειο

Must Read

Νέα παρέμβαση σημειώθηκε σε συναυλία του αγαπημένου καλλιτέχνη Σωκράτη Μάλαμα αυτή τη φορά σε συναυλία του στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, ομάδα «αλληλέγγυων» το βράδυ της Τετάρτης ανέβηκε στη σκηνή την ώρα της συναυλίας του καλλιτέχνη, διάβασε ένα κείμενο διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση Λιγνάδη και ανέβασε σχετικό πανό που έγραφε: «Δίκες τους ξεπλένουν φονιάδες, βιαστές. Λευτεριά στους αγωνιστές».

Ο Σωκράτης Μάλαμας παρακολουθούσε καπνίζοντας την διαμαρτυρία και αμέσως μετά ανέβηκε στη σκηνή η ορχήστρα του για να συνεχιστεί η συναυλία.

Σημειώνεται πως τη Δευτέρα στη συναυλία του Μάλαμα στο Πέραμα Ρεθύμνου σηκώθηκε πανό κατά του Δημήτρη Λιγνάδη το οποίο έγραφε «Βιαστής Είναι». Ο τραγουδιστής ζήτησε να κατέβει καθώς τον αποσυντόνιζε. Ωστόσο, αυτό σχολιάστηκε έντονα στα social media ενώ δημοσιεύτηκε απάντηση στη σελίδα του στο Facebook:

Δείτε ακόμη: H Κλέλια Ρενέση υπερασπίστηκε τον Σωκράτη Μάλαμα για το πανό κατά του Λιγνάδη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This