«Σπασμένο» Βέλος: Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες της πολυδιαφημισμένης αμαξοστοιχίας της Hellenic Train

Θερμοπληξία κόντεψαν να πάθουν οι επιβάτες

Must Read

Καθηλωμένοι για ώρες στη Δεκέλεια βρέθηκαν σήμερα οι εκατοντάδες επιβάτες της πολυδιαφημισμένης «νέας και γρήγορης» αμαξοστοιχίας της Hellenic Train (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ), γνωστής και ως «Λευκό Βέλος».

Το «Λευκό Βέλος» ξεκίνησε σήμερα στις 17:20 από την Αθήνα, με προορισμό τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά από τις 18:00 σταμάτησε στο ύψος του σταθμού της Δεκέλειας, λίγο έξω από την πρωτεύουσα, λόγω διακοπής ρεύματος, με συνέπεια εκατοντάδες επιβάτες να παραμένουν εντός της αμαξοστοιχίας μέσα σε αφόρητη ζέστη, καθώς ο κλιματισμός δεν λειτουργούσε, ενώ δεν άνοιγαν ούτε οι πόρτες στους συρμούς.

Το συμβατικό τρένο των 19.22, το οποίο υποτίθεται πως θα έπαιρνε και τους επιβάτες του «Βέλους», ακινητοποιήθηκε και αυτό μετά από λίγη ώρα, επίσης λόγω διακοπής ρεύματος. Κατόπιν, οι επιβάτες περίμεναν για πολλή ώρα τα λεωφορεία της εταιρείας για να τους μεταφέρουν, χωρίς να τους έχει δοθεί κάποια εξήγηση για την όλη ταλαιπωρία τους.

Αναστάτωση και μεγάλη ταλαιπωρία επικράτησε, επίσης, και στο Σταθμό Λαρίσης, καθώς το τελευταίο δρομολόγιο του τρένου με προορισμό τη Θεσσαλονίκη ακυρώθηκε. Ενημέρωση, δεν υπήρξε για τουλάχιστον τέσσερις ώρες, με τους επιβάτες να έχουν εξαγριωθεί, καθώς κανείς δεν ήταν σε θέση να τους πει αν και πότε θα ταξιδέψουν.

https://youtu.be/_WXnLLEiV0s

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This