Λέσβος: Ξεσπά η μητέρα της 14χρονης που βίασε ο αστυνομικός – προπονητής! Την εκβίαζε για να μην μιλήσει

«Κλαίει συνέχεια. Είναι χάλια και έχει επισκεφτεί παιδοψυχολόγο»

Must Read

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την υπόθεση βιασμού 14χρονης από αστυνομικό και προπονητή βόλεϊ στη Λέσβο, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα από τα καθήκοντα του.

Η μητέρα της ανήλικης ξεσπά και μιλώντας στο Mega τονίζει ότι ο 53χρονος εκβίαζε την κόρη της να μην μιλήσει σε κανέναν λέγοντας της πως εάν το έκανε θα την χτυπούσε.

Μάλιστα ο 53χρονος αστυνομικός είχε δημιουργήσει ψεύτικο λογαριασμό στο facebook προκειμένου να συνομιλεί με την 14χρονη, από την οποία ζητούσε να του στέλνει βίντεο και φωτογραφίες της.

Δείτε επίσης: Σοκ στη Λέσβο από τη σύλληψη του 53χρονου αστυνομικού-προπονητή βόλεϊ που βίαζε 14χρονη

Η μητέρα της ανήλικης ανακάλυψε την ύποπτη συνομιλία τους και άμεσα έκανε την καταγγελία.

«Στο κινητό της κόρης μου στην εφαρμογή Messenger είδα ότι ένας άγνωστος χρήστης της έστελνε επίμονα μηνύματα και της ζητούσε να του στείλει βίντεο και φωτογραφίες της. Η κόρη μου μου ανέφερε ότι πίσω από το προφίλ αυτό βρισκόταν ο προπονητής της, ο οποίος την είχε αγγίξει πολλές φορές σε διάφορα σημεία του σώματός της», δήλωσε στην κατάθεσή της η μητέρα της 14χρονης.

Κλαίει συνέχεια λένε οι γονείς της 14χρονης

Οι γονείς της 14χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον 53χρονο αστυνομικό μίλησαν στο Star για την σοκαριστική περιπέτεια που βιώνουν, παροτρύνοντας όλα τα παιδιά που έχουν βιώσει κάτι ανάλογο και είναι στο σπίτι τους και δε μιλούν επειδή φοβούνται, να το κάνουν.

«Όσο κοντά και να είσαι στα παιδιά σου πρέπει να τους μάθεις να μην έχουν εμπιστοσύνη σε κανέναν. Τον εμπιστεύτηκα ως προπονητή και ως αστυνομικό. Επέστρεφε και άλλα κορίτσια στο σπίτι, όμως είχε άλλα στο μυαλό του», είπε η μητέρα της ανήλικης.

«Βρήκα ένα μήνυμα στο κινητό του παιδιού μου και πήγαν απευθείας στην αστυνομία», αποκαλύπτει.

Αναφερόμενη στην κατάσταση της κόρης της λέει πως «είναι χάλια και έχει επισκεφτεί παιδοψυχολόγο. Την εκβίαζε ο 53χρονος για να μη μιλήσει».

«Κλαίει συνέχεια, αυτό που τραβάμε εδώ και τέσσερις μέρες δεν περιγράφεται», αναφέρει ο πατέρας της 14χρονης. Ο ίδιος καλεί τα παιδιά να μιλάνε και «ό,τι γίνεται να το λένε στη μητέρα τους και τον πατέρα τους, να μη φοβούνται τίποτα».

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο 53χρονος αστυνομικός που βίαζε 14χρονη στην Λέσβο – Σοκάρουν τα στοιχεία από την δικογραφία

«Δεν είχε δώσει δικαιώματα» λέει φίλος του αστυνομικού

Από τα σύννεφα έπεσε φίλος του αστυνομικού στο άκουσμα της είδησης ότι ο 53χρονος βίασε την 14χρονη. «Είχα πάει και σε προπονήσεις και είχα δει, ήταν πολύ συγκροτημένος, σοβαρός χωρίς να δώσει κανένα δικαίωμα. Ασχολείται πολλά χρόνια με το βόλεϊ ο άνθρωπος», λέει στο Star φίλος του αστυνομικού.

«Εγώ έμεινα με το στόμα ανοιχτό γιατί ξέρω τον άνθρωπο. Είμαστε φίλοι. Δεν έχω δει κάτι εγώ, δε μου έχει δώσει τέτοια δικαιώματα ο άνθρωπος. Είναι παντρεμένος, έχει 2 παιδιά: 6 και 4 ετών», πρόσθεσε.

Άρχισαν να ανοίγουν τα στόματα

Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες για τη δράση του 53χρονου αστυνομικού στο νησί της Λέσβου. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας stonisi.gr ο προπονητής φέρεται να ενέχεται σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθήτριας της Β’ Γυμνασίου ακόμη και για βιασμό!

Παράλληλα, κάποια στόματα άρχισαν να ανοίγουν καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 53χρονος φέρεται να έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά γυναίκες μέσω τηλεφώνου υπηρεσίας της Αστυνομίας που είχε σχέσεις με το κοινό. Ακόμα και για μηνύματα σε άλλα κορίτσια αθλήτριες που προπονούσε πριν λίγα χρόνια.

Φρικιαστικές λεπτομέρειες περιλαμβάνει η δικογραφία

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιλαμβάνει η δικογραφία της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο 53χρονος ζητούσε από την 14χρονη να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες, ενώ κατηγορείται ότι την βίασε έξω από το αυτοκίνητο του, σε ερημική τοποθεσία.

Ο αστυνομικός που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και όπως όλα δείχνουν χρησιμοποιούσε την ιδιότητά του ως προπονητής βόλεϊ για να προσελκύει ανήλικα κορίτσια.

Οι λεπτομέρειες για το πως προσέγγιζε τα ανήλικα κορίτσια ο προπονητής είναι πραγματικά σοκαριστικές.

Υπήρξε και ο ίδιος αθλητής και τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής βόλεϊ και ποδοσφαίρου σε διάφορες ακαδημίες, με τους γονείς των παιδιών να του έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη γι’ αυτό και του επέτρεπαν να γυρνάει τα παιδιά με το αυτοκίνητό του στα σπίτια τους μετά από κάθε προπόνηση. Που να φανταστούν τι ήταν ικανός να κάνει…

Ο 53χρονος κατηγορείται ότι από τον Ιανουάριο του 2022 κακοποιούσε σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι, το οποίο τότε δεν είχε κλείσει ακόμα τα 14. Τους τελευταίους δύο μήνες της είχε ζητήσει ουκ ολίγες φορές να βρεθούν μόνοι τους, ενώ συνεχώς προσπαθούσε να την πείσει μέσω μηνυμάτων να βιντεοσκοπήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Τη βίασε σε ερημική τοποθεσία

Σύμφωνα με την αστυνομία, πριν τρεις μήνες ξεκίνησε να ζητάει από την 14χρονη να του στέλνει φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου.

Ο 53χρονος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ήταν προπονητής της ανήλικης στο βόλεϊ, καταφέρνοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο της ίδιας όσο και των γονιών της.

Μετά από τις προπονήσεις την πήγαινε σπίτι με το αυτοκίνητό του και τη βίαζε, ενώ υπήρξαν φορές που τη μετέφερε σε ερημικές τοποθεσίες και προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. «Θέλω να σε ****», ήταν ένα από τα χυδαία μηνύματα που της έστελνε μετά τον βιασμό.

Μάλιστα, πριν 20 μέρες φέρεται να οδήγησε την ανήλικη σε απομονωμένη περιοχή και να της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια με βίαιο τρόπο την ακινητοποίησε και τη βίασε. Εκείνη τον παρακαλούσε να σταματήσει, αλλά μάταια.

Η 14χρονη είπε στην ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ ότι ήταν πολύ εκδηλωτικός και με άλλα κορίτσια και πως είχε αγγίξει στο μηρό και μια άλλη συναθλήτριά της, η οποία αφού εξετάστηκε από τους αστυνομικούς, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της πρώτης.

Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλα θύματα.

Σε διαθεσιμότητα ο 53χρονος αστυνομικός – Διατάχθηκε ΕΔΕ

Στο μεταξύ, από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διατάχθηκε ΕΔΕ και ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, να εκφράζει την οργή του.

«Δεν υπάρχει θέση στην ΕΛ.ΑΣ. για επίορκους, για τους ελάχιστους που δεν τιμούν τη στολή τους. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε έναν αστυνομικό για βιασμό ανηλίκου», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ψηφιακά πειστήρια

Το μεσημέρι της Πέμπτης (28/7), διενεργήθηκε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα παρουσία εκπροσώπου της Δικαστικής Αρχής στο σπίτι του Αρχιφύλακα και έρευνες σε οχήματα ιδιοκτησίας του ανωτέρω.

Κατά την έρευνα στην οικία εντοπίστηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.).

Με αίτημα της Υπηρεσίας προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ζητήθηκε την ολική άρση του απορρήτου του συνόλου των ψηφιακών πειστηρίων, του συνόλου των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών και αρχείων βίντεο, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των λογισμικών ανταλλαγής μηνυμάτων, δεδομένων επικοινωνίας μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου, καθώς και πάσης φύσης δεδομένων που θα προκύψουν κατά την εξέταση των πειστηρίων.

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε αρμοδίως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια Ανάκριση.

«Στο πλαίσιο εκτέλεσης του υπ’ αριθ. 14/2022 από 29-7-2022 Εντάλματος Σύλληψης, απογευματινές ώρες της 29-07-2022, συνελήφθη από κλιμάκιο αστυνομικών της Υπηρεσίας μας ο ανωτέρω κατηγορούμενος αστυνομικός και οδηγήθηκε ενώπιον της κας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Μυτιλήνης προκειμένου να παραπεμφθεί εν συνεχεία ενώπιον της Τακτικής Ανακρίτριας» καταλήγει η δικογραφία που συνέταξαν οι «Αδιάφθοροι» της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This