Αίγινα: Θάνατος 20χρονης – Οι καυγάδες και η κακοποιητική συμπεριφορά του συντρόφου της μητέρας της

Γρίφος για τις Αρχές το τελευταίο μήνυμα που έστειλε σε φίλη της

Must Read

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο της 20χρονης Μαρίας από την Αίγινα που βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της.

Μέχρι στιγμής φαίνεται πως πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο η αστυνομία κρατά ανοιχτό το φάκελο της υπόθεσης έως ότου να βγει το αποτέλεσμα της νεκροτομής αλλά και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Γρίφος για τις Αρχές είναι το τελευταίο μήνυμα που έστειλε το κορίτσι από την Αίγινα σε μια φίλη του. «Είχε βρει τρόπο να τελειώνουν όλα», έγραφε, ωστόσο κανείς δεν ξέρει σε τι ακριβώς αναφερόταν.




Σύμφωνα με μαρτυρίες η 20χρονη είχε μια δύσκολη σχέση με τον σύντροφο της μητέρας της. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο άνθρωπος αυτός είχε κακοποιητική συμπεριφορά τόσο προς την 20χρονη όσο και προς τη μητέρα της.

Την βρήκε κρεμασμένη η μητέρα της

Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία στην Αίγινα από τον θάνατο της 20χρονης, την οποία βρήκε η μητέρα της κρεμασμένη στην αυλή του σπιτιού τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 30 Ιουλίου όταν η 20χρονη κοπέλα φαίνεται πως έδωσε τέλος στη ζωή της.

Όπως αναφέρει το saronicmagazine.gr η άτυχη Μαρία βρισκόταν μέχρι αργά το βράδυ στο εστιατόριο, το οποίο εργαζόταν, από όπου και αποχώρησε πολύ νωρίς το πρωί. Λίγο αργότερα, στις 9:30 η μητέρα της αντίκρισε την κόρη της απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού που διέμεναν και ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Από το εργασιακό της περιβάλλον αναφέρουν ότι μέχρι την ώρα που σχόλασε ήταν σε καλή και ευδιάθετη κατάσταση και τίποτα δεν προοικονομούσε το τραγικό συμβάν, ενώ έκανε σχέδια να νοικιάσει σπίτι για να μένει μόνη της.

Διαβάστε ακόμη: Αυτοκτονία στην Αίγινα: Τι έγραψε η 20χρονη στο τελευταίο μήνυμα που έστειλε σε φίλη της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This