Ανοίγουν τα στόματα στην Αίγινα – Θρίλερ με την 20χρονη Μαρία που βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο

Η αδερφή της είχε καταγγείλει τη μητέρα τους για ενδοοικογενειακή βία

Must Read

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία της Αίγινας μετά την σοκαριστική είδηση ότι ένα 20χρονο κορίτσι έδωσε τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο, στην αυλή του σπιτιού της.

Η 20χρονη Μαρία βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο στην αυλή του σπιτιού όπου ζούσε με τη μητέρα της και τον πατριό της, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα βρισκόταν στη δουλειά της και τίποτα δεν προμήνυε μια τέτοια εξέλιξη. Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι η νεαρή κοπέλα η οποία παρά το γεγονός ότι βίωνε μια προβληματική κατάσταση στο σπίτι της, ήταν πάντα χαμογελαστή, ευδιάθετη και δραστήρια.

Πλέον τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν στο νησί και όπως έγινε γνωστό, τον Ιούνιο του 2014, η αδερφή της Μαρίας είχε καταγγείλει τη μητέρα τους στο Α.Τ. της περιοχής για εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πέταξαν τα πράγματα της έξω από το σπίτι και της φώναζαν να φύγει

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν γείτονες της οικογένειας, λίγο προτού το ανήλικο τότε κορίτσι προχωρήσει στην καταγγελία, άκουσαν συχνά έντονους τσακωμούς, ενώ όπως λένε, λίγες ημέρες προτού βρεθεί νεκρή, η μητέρα της και ο σύντροφός της, την είχαν μαλώσει. Μάλιστα, σύμφωνα με το protothema.gr, είχαν πετάξει τα ρούχα της και τα προσωπικά της αντικείμενα έξω από το σπίτι και της φώναζαν να φύγει.

Σημειώνεται ότι όταν η μητέρα βρήκε νεκρή την κόρη της και την μετέφερε μαζί με τον σύντροφό της στο Κέντρο Υγείας του νησιού, εκείνος την κατηγορούσε για τον θάνατο της 20χρονης. Ο σύντροφος της μητέρας παραμένει άφαντος και η αστυνομία τον αναζητά, καθώς θεωρείται πρόσωπο-«κλειδί».

Όσοι γνώριζαν το νεαρό κορίτσι απορούν πώς κατάφερε να κρεμαστεί με σύρμα για τα τα ρούχα σε δέντρο έξω στην αυλή του σπιτιού της, αφού για κάτι τέτοιο χρειάζεται μεγάλη σωματική δύναμη. Για τον θάνατο της 20χρονης, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This