Το μοιραίο λάθος του ζευγαριού που βρήκε φριχτό θάνατο στην ΛΕΑ μπροστά στα μάτια των παιδιών του

Must Read

Θρήνο έχει προκαλέσει το τρομερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ιονία Οδό, όταν ένα ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του. 

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 6 το πρωί, όταν το αμάξι στο οποίο επέβαινε ο 58χρονος με την 50χρονη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά ηλικίας 26 και 10 ετών, παρουσίασε βλάβη. Ο οδηγός κατέβασε ταχύτητα και στάθμευσε το αυτοκίνητο στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης στο 171ο χιλιόμετρο.




Στη συνέχεια, ο 58χρονος κατέβηκε από το όχημα, ενώ με τη σειρά της βγήκε και η σύζυγός του η οποία καθόταν πίσω αριστερά, προκειμένου να τον βοηθήσει. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε σταθμεύσει σε ασφαλές σημείο, έκανε το λάθος να παραμείνει πίσω από τις ανοιχτές πόρτες του οχήματος, οι οποίες προεξείχαν από την ΛΕΑ.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ένα διερχόμενο όχημα, έπεσε πάνω στις πόρτες του Ι.Χ. και παρέσυρε το ζευγάρι. Ο πατέρας πέθανε ακαριαία, ενώ η μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή κατά την διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ενώ σε προληπτικές εξετάσεις υποβλήθηκαν και τα δύο παιδιά του ζευγαριού.



Το Γ’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων διερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία με θύματα τους δυο γονείς με καταγωγή από την Αλβανία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This