Αυτός είναι ο 34χρονος πατέρας που σκοτώθηκε επειδή ένας τουρίστας ήθελε να φωτογραφήσει την Καλντέρα

Άφησε πίσω του ένα αγγελούδι ενός έτους

Must Read

Θρήνο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Σαντορίνης η είδηση ότι ο 34χρονος Θεοδόσης Τόλης βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ένας τουρίστας σταμάτησε στη μέση του δρόμου για να φωτογραφήσει την Καλντέρα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, όταν ο 34χρονος ο οποίος επέβαινε μαζί με άλλο ένα άτομο σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε με ένα buggy όχημα το οποίο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, στον δρόμο της Καλντέρας.

Ο οδηγός του buggy ήθελε να βγάλει φωτογραφία και παρεμπόδισε τη μηχανή στην οποία επέβαινε ο 34χρονος, με αποτέλεσμα να ο οδηγός να χάσει τη ζωή του και ο συνεπιβάτης του να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο αδικοχαμένος Θεοδόσης Τόλης, ο οποίος εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρεία καθαριότητας βίωνε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, καθώς πριν από έναν χρόνο είχε γίνει πατέρας για πρώτη φορά. 

Δείτε επίσης: Πατέρας ενός μικρού παιδιού ο 34χρονος που σκοτώθηκε από τουρίστα που ήθελε να φωτογραφίσει την Καλντέρα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This