Τι «έδειξε» η νεκροψία στην 20χρονη Μαρία που βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο στην Αίγινα

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον τραγικό θάνατο του νεαρού κοριτσιού

Must Read

Νεκροψία στη σορό της 20χρονης Μαρίας που εντοπίστηκε κρεμασμένη από δέντρο στην αυλή του σπιτιού της στην Αίγινα, πραγματοποίησε σήμερα ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά κ. Ηλίας Μπογιόκας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του saronicmagazine.gr, o θάνατος του νεαρού κοριτσιού οφείλεται σε απαγχονισμό. Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δείξουν αν η 20χρονη βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών όταν προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, ή αν κάποιες ουσίες την οδήγησαν σε αυτή την πράξη. 

Όπως έγινε γνωστό, αν και από την πρώτη στιγμή φαινόταν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε αυτοχειρία, οι αστυνομικές αρχές δεν είχαν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια και ερευνούσαν κάθε ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο σώμα της άτυχης κοπέλας δεν εντοπίστηκαν ενδείξεις κακοποίησης, παρά μόνο τα ίχνη που άφησε στον λαιμό της το συρματόσκοινο με το οποίο κρεμάστηκε από το δέντρο.

Η 20χρονη εργαζόταν σε μπαρ-εστιατόριο του νησιού και αφού τελείωσε την βάρδιά της τα ξημερώματα του Σαββάτου, κατευθύνθηκε προς το σπίτι της. Το επόμενο πρωί, στις 9.30, η μητέρα της την εντόπισε απαγχονισμένη σε δέντρο στην αυλή τους.

Όσοι γνώριζαν τη Μαρία, κάνουν λόγο για ένα κορίτσι χαρούμενο και δυναμικό. Μάλιστα, όσοι την είδαν το τελευταίο βράδυ, αναφέρουν ότι σε καμία περίπτωση δεν έδινε την εντύπωση ότι ήταν έτοιμη να προχωρήσει σε μια τέτοια πράξη. Άνθρωποι από το περιβάλλον της υποστηρίζουν ότι είχε έντονους καυγάδες με τη μητέρα της και τον σύντροφό της, ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι πριν από μερικές ημέρες, είχαν πετάξει τα πράγματα του κοριτσιού έξω από το σπίτι και του φώναζαν να φύγει.

Σημειώνεται ότι η κηδεία της 20χρονης θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη. 

Δείτε επίσης: «Είδα τη Μαρία κρεμασμένη – Ξέρω πολλά και η αλήθεια θα βγει» λέει συγγενής της 20χρονης στην Αίγινα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This