Σκιάθος: Στη φυλακή ο 39χρονος υποπυραγός που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται

Must Read

Με το που ολοκλήρωσε τη σημερινή απολογία του ενώπιον του Εισαγγελέα Βόλου, ο 39χρονος κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία υποπυραγός και υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου του αεροδρομίου της Σκιάθου, κρίθηκε προφυλακιστέος από την ανακρίτρια και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, οδηγήθηκε στη φυλακή.

«Για προσωρινή προφυλάκιση υπό το βάρος της κοινής γνώμης» έκανε λόγο η κα Παγώνα Μαρκοπούλου, η συνήγορός του υποπυραγού που απολογούνταν για πάνω από μιάμιση ώρα, τονίζοντας ότι θα προσβάλλουν το ένταλμα, και τόνισε ότι στη δικογραφία δεν εμπεριέχεται «πληθώρα υλικού παιδικής πορνογραφίας». «Η δικογραφία δεν περιέχει πληθώρα υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά μόνο 2-3 φωτογραφίες οι οποίες δικαιολογούνται, δηλαδή δεν τραβήχτηκαν με σκοπό την παραγωγή πορνογραφικού υλικού. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μιλάμε για άλλο υλικό, ούτε για αποθηκευτικούς δίσκους, τίποτα τέτοιο. Υπάρχει αντίλογος σε αυτή την κατηγορία, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό αυτή τη στιγμή. Εμείς θα προσβάλουμε το ένταλμα της προσωρινής κράτησης», σχολίασε σχετικά η κα Μαρκοπούλο, επισημαίνοντας πως ο πελάτης της αρνείται την κατηγορία που τού αποδίδεται.

Από την πλευρά τους, οι συνήγοροι της πρώην -πλέον- συντρόφου του, κ.κ. Θανάσης Κοκκίνης και Γιάννης Μηλίνης, η δικογραφία συνεχίζεται και η υπόθεση ερευνάται και για άλλες αξιόποινες πράξεις του κατηγορούμενου. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά κατά πόσο στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου, όσο και στον υπολογιστή του, περιλαμβάνεται φωτογραφικό υλικό και άλλων παιδιών, πλην αυτών που έχουν βρεθεί.

Η 32χρόνη πρώην σύντροφος του 39χρονου και ο πρώην σύζυγός της, γονείς των δύο κοριτσιών, ηλικίας 10 και 12 ετών, άσεμνες φωτογραφίες των οποίων βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου, οι οποίοι σήμερα κατέθεσαν από κοινού παράσταση πολιτικής αγωγής, δηλώνουν συγκλονισμένοι από το γεγονός και ζητούν την τιμωρία του, σύμφωνα με τον κ. Κοκκίνη.

«Χειραγωγούσε τα παιδιά μου, η 12χρονη κόρη μου είναι ερωτευμένη μαζί του»

Η 32χρονη σύντροφος του 39χρονου υποπυραγού, η οποία και τον κατήγγειλε στην Αστυνομία, μετά την παρότρυνση μιας φίλης της, σοκάρει με την κατάθεσή της, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να δήλωσε πως ο κατηγορούμενος χειραγωγούσε τα παιδιά της και ότι η 12χρονη κόρη της είναι ερωτευμένη μαζί του.

Ο κατηγορούμενος διατηρούσε δεσμό λίγων μηνών με την 32χρονη, η οποία αποφάσισε να τον καταγγείλει για παιδική πορνογραφία όταν εντόπισε στο κινητό του φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της να κοιμάται με καλοκαιρινές πιζάμες, με τη μία εξ αυτών να εστιάζει στα οπίσθια του ανήλικου παιδιού. Στο ίδιο κινητό βρέθηκαν και φωτογραφίες επωνύμων γυναικών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, καθώς και φωτογραφίες από γυναίκες σε προκλητικές στάσεις, με τις οποίες και είχε συνευρεθεί. Επίσης, εντοπίσθηκαν φωτογραφίες με ανήλικες, μεταξύ των οποίων και ενός κοριτσιού 8 ετών.

Σημειώνεται πως οι κόρες της 32χρονης θα εξετασθούν από ψυχολόγο.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




*πηγή φωτο: gegonota.news

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This