Λαμία: Τον βρήκαν νεκρό στον καναπέ του – Οι γείτονες ειδοποίησαν λόγω της δυσοσμίας

Οι Αρχές φαίνεται πως αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια

Must Read

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικές, καθώς ένας άνδρας 70 ετών, βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι μέσα στο σπίτι του στο κέντρο της Λαμίας.

Όπως αναφέρει το LamiaReport, ο άτυχος άνδρας φαίνεται πως ήταν εδώ και μέρες νεκρός στον καναπέ του, όπου τον βρήκαν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και του ΑΤ Λαμίας. Οι τελευταίοι ειδοποιήθηκαν από γειτόνισσα εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που αναδυόταν από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου.

Φαίνεται πως ο 70χρονος «έφυγε» από παθολογικά αίτια, ωστόσο στο χώρο βρέθηκε και η σήμανση προκειμένου να εξεταστεί κάθε περίπτωση.

Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, διέμενε μόνος του στο διαμέρισμα, που βρίσκεται σε πολυκατοικία στην οδό Καποδιστρίου πλησίον των Δικαστηρίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This