Ο ανώμαλος πυροσβέστης της Σκιάθου υποδυόταν τον ανήλικο

Must Read

Παρίστανε τον… ανήλικο και έριχνε τα δίχτυα του σε sex forum προσπαθώντας να «ψαρέψει» πραγματικούς ανηλίκους ώστε να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα πάθη του ο 39χρονος υποπυραγός του πυροσβεστικού σταθμού του αερολιμένα Σκιάθου, ο οποίος οδηγήθηκε την Πέμπτη στη φυλακή για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του ενώπιον του ανακριτή Βόλου ο 39χρονος παραδέχτηκε ότι έχει εξάρτηση από το ιντερνετικό σεξ και συμμετέχει ενεργά σε αρκετές σχετικές ιστοσελίδες.

Μάλιστα, φέρεται ότι ζήτησε από τους δικαστικούς λειτουργούς να τον βοηθήσουν να απεξαρτηθεί από το διεστραμμένο πάθος του! Το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι παραδέχτηκε πως στις σελίδες με το σεξουαλικό περιεχόμενο έπαιρνε μέρος σε «παιχνίδια ρόλων» και υποδύθηκε ακόμα και τον ανήλικο, προφανώς για να προσελκύσει και άλλες αθώες ψυχές!

Ο 39χρονος μίλησε στην απολογία του και για τη σχέση με τη μητέρα του καθώς και για τον διακαή πόθο της, τον οποίο εκείνος της είχε υποσχεθεί να ικανοποιήσει! Πηγές αναφέρουν πως έχει πολύ καλή σχέση με τη μητέρα του και πως έκανε αρκετούς δεσμούς, φιλοδοξώντας να μπορέσει να αποκτήσει κόρη με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια, κάτι που είναι το μεγάλο όνειρό της!

Οπως ανέφερε, τόσο η μητέρα του όσο και ο πατέρας του έχουν στενοχωρηθεί με την προφυλάκισή του και μάλιστα ο πατέρας του το έχει πάρει πιο βαριά και ο ίδιος φοβάται πως θα επιδεινωθούν τα προβλήματα υγείας που ήδη έχει.




Ο υποπυραγός δικαιολόγησε την παρουσία των φωτογραφιών της 10χρονης κόρης της συντρόφου του στο κινητό του, στις οποίες απεικονίζεται, μεταξύ άλλων, η γενετήσια περιοχή της ανήλικης που φορά σορτσάκι, λέγοντας πως τις τράβηξε για να τις δείξει στη σύντροφό του.

Η γυναίκα κάνει αποτρίχωση σε άντρες στο σπίτι της και ο πυροσβέστης υποστήριξε ότι ήθελε να της συστήσει να αλλάζει ρούχα στα παιδιά, ώστε οι πελάτες της να μη βλέπουν τις κόρες της με σορτς. Οσο για τις άλλες φωτογραφίες που βρέθηκαν, οι οποίες απεικονίζουν κοριτσάκια με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια, που άλλα είναι γυμνά και άλλα φορούν μαγιό, είπε πως συνδέονται με το όνειρό του να φέρει στον κόσμο παιδιά με τέτοια χαρακτηριστικά!

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του προφυλακισμένου υποπυραγού, Πένυ Μαρκοπούλου, ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία εναντίον του και θα κινηθεί για την προσβολή της προσωρινής κράτησής του. «Η δικογραφία δεν περιέχει πληθώρα υλικού παιδικής πορνογραφίας, όπως έχει αφεθεί να εννοηθεί. Μιλάμε για δυο τρεις φωτογραφίες, οι οποίες δικαιολογούνται, και όχι για άλλο υλικό, ούτε για σκληρούς δίσκους. Υπάρχει αντίλογος σε όλη την κατηγορία και θα προσβάλουμε το ένταλμα της προσωρινής κράτησης» ανέφερε χαρακτηριστικά και υποστήριξε πως η προφυλάκιση του πελάτη της έγινε για να ικανοποιηθεί η κοινή γνώμη.

Η 32χρονη σύντροφος του 39χρονου, η οποία τον κατήγγειλε στην Αστυνομία την περασμένη Κυριακή, αφού είχε βρει τις επίμαχες φωτογραφίες στο κινητό του, αναμένεται να εξεταστεί από ψυχολόγο, ενώ οι δύο κόρες της, 10 και 12 χρόνων, από παιδοψυχολόγο. Τα πορίσματα που θα προκύψουν θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία της υπόθεσης. Παράλληλα, έχει αρχίσει έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο κατηγορούμενος εμπλέκεται σε ανάλογες υποθέσεις.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια το πρωί της Πέμπτης. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως μαζί του ήταν μόνο η συνήγορός του και κανένα μέλος της οικογενείας του ή άλλος συγγενής ή φίλος. Κάποια στιγμή έκανε την εμφάνισή του ένας εν ενεργεία συνάδελφός του, ο οποίος του παρέδωσε το έγγραφο του αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο αναφέρει πως τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα της δίκης.

Τον είχε «μυριστεί» ο πρώην της συντρόφου του

Τις περίεργες ιδιοτροπίες του 39χρονου υποπυραγού του σταθμού στον αερολιμένα Σκιάθου, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας ανήλικης κάτω των 12 ετών, φαίνεται πως είχε μυριστεί ο πρώην σύζυγος της 32χρονης συντρόφου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα δύο κοριτσιών, 10 και 12 ετών, είχε χωρίσει πριν από περίπου έναν χρόνο. Ωστόσο, είχε συχνές επαφές με τον πρώην σύζυγό της, καθώς έχουν από κοινού τη γονική μέριμνα. Ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μπήκε στη ζωή της τους τελευταίους επτά μήνες.

Οι δυο τους συζούσαν στο σπίτι της γυναίκας, ωστόσο η σχέση τους ήταν αρκετά έντονη. Πριν από περίπου δύο μήνες οι δρόμοι τους χώρισαν, αλλά στη συνέχεια έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία και επανασυνδέθηκαν. Ομως, ο πρώην σύζυγος της 32χρονης φαίνεται πως δεν έβλεπε με καλό μάτι τη νέα της σχέση. Μάλιστα, την προειδοποίησε να προσέχει τον νέο της σύντροφο, καθώς έβλεπε σε αυτόν κάτι που του είχε κινήσει υποψίες.

Η 32χρονη και ο πρώην σύζυγός της ήρθαν πάλι πιο κοντά όταν αποκαλύφθηκε η σοκαριστική υπόθεση με τον 39χρονο. Οπως έγινε γνωστό, προσέλαβαν από κοινού συνηγόρους υπεράσπισης της κατηγορίας τους Αθανάσιο Κοκκίνη και Γιάννη Μηλίνη. Ο κ. Κοκκίνης ανέφερε ότι κατατέθηκε δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής από τους γονείς της 10χρονης, ενώ μαζί με τον κ. Μηλίνη ζητούν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορουμένου για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται σε παρόμοιες υποθέσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This