Τραγωδία στην Ρόδο: Σε έμφραγμα αποδίδει το νοσοκομείο τον θάνατο του 55χρονου

Must Read

Σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου αποδίδει με επίσημη ανακοίνωση του το Νοσοκομείο Ρόδου, τον θάνατο του 55χρονου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγο πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η οικογένεια του έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και έχει δηλώσει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι η διοίκηση του Νοσοκομείου:

«Ο ασθενής Φ.Β. 55 ετών, εισήχθη για χειρουργική αντιμετώπιση επώδυνης οσχεο-βουβονοκήλης. Πραγματοποιήθηκε πλήρης προεγχειρητικός έλεγχος (αιματολογικές εξετάσεις, Ηλεκτροκαρδιογράφημα ΗΚΓ, αντινογραφία θώρακος και πλήρες ιστορικό, δίχως παθολογικά ευρήματα. Ο ασθενής, κατά την ώρα της αναμονής του στη Χειρουργική Κλινική, για την χειρουργική επέμβαση κι ενώ βρίσκονταν στο θάλαμο, παρουσίασε αιφνίδια, έντονη δυσφορία, διαταραχή του καρδιακού ρυθμού και απώλεια συνείδησης. Διενεργήθηκε πλήρης ιατρική εξέταση καθώς και ΗΚΓ και πραγματοποιήθηκε Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)».

Και συνέχισε λέγοντας: «ΤΟ ΗΚΓ παρουσίασε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και κοιλιακή μαρμαρυγή. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες της ιατρικής ομάδας, δεν κατέστη δυνατή η ανάταξή του. Ο ασθενής κατέληξε στις 13:15. Δόθηκαν οδηγίες στους συγγενείς του εκλιπόντος για τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης (νεκροψία – νεκροτομή) τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται. Εκφράζουμε τη λύπη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Η διοίκηση του Νοσοκομείου Ρόδου».

Δείτε ακόμη: Τραγωδία! Πατέρας 2 παιδιών πέθανε λίγο πριν χειρουργηθεί – Τι καταγγέλλει η σύζυγός του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This