Πύργος: Ο Θύμιος συναντήθηκε με την οικογένειά του

Ποζάρει στο πλευρό του αδερφού του Παναγιώτη και της αδερφής του Αγγελικής

Must Read

Στην αγκαλιά των αγαπημένων του ανθρώπων ποζάρει ο Θύμιος Μπουγάς από τον Πύργο, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν είχε εξαφανιστεί μετά το άγριο bullying που δέχθηκε για την εμφάνιση του.

Ο 39χρονος που έχει επισκεφθεί ήδη κάποιους γιατρούς καιεπιστημονικές ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αποκατάστασή του, συναντήθηκε με τα δύο από τα αδέλφια του, τον Παναγιώτη και την Αγγελική και ποζάρει χαρούμενος στο πλευρό τους.

Δείτε επίσης: Στην Αθήνα για ιατρική αποκατάσταση ο Θύμιος Μπουγάς

«Μιλάμε κάθε μέρα με τον Θύμιο που πλέον είναι φίλος μας. Μετά από χρόνια σταμάτησε να κυκλοφορεί αθέατος μόνο τα βράδια και να ζει απομονωμένος από όλους. Σήμερα συναντήθηκε με δύο από τα αδέρφια του τον Παναγιώτη και την Αγγελική στο φως της μέρας. Χάρηκα πολύ για αυτήν τη φωτογραφία και την μοιράζομαι μαζί σας», έγραψε στη φωτογραφία που ανήρτησε η δημοσιογράφος Νατάσα Μποζίνη, η οποία σύμφωνα με το tempo24.news προσφέρει εθελοντικά τη βοήθεια της για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του Θύμιου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This