Τα golden boys της ΔΕΗ οδηγούν σε κλείσιμο πτηνοτροφείο την ώρα που έρχεται επισιτιστική κρίση!

Καταστρέφουν την πρωτογενή παραγωγή όταν όλες οι χώρες προσπαθούν να έχουν αυτάρκεια τροφίμων!

Must Read

Η Ελλάδα εκτός από τα παιδιά της, «τρώει» και την παραγωγή της και μάλιστα σε μια περίοδο που τα καμπανάκια της επισιτιστικής κρίσης χτυπάνε σε όλον τον πλανήτη και σε όλες τις γλώσσες.

Εδώ όμως υπάρχει το σύμπαν της ΔΕΗ και των golden boys της, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα μερίσματα και τα μπόνους που θα βάλουν στις τσέπες τους. Για όλα τα άλλα… έχει ο Θεός.

Ένα από τα πτηνοτροφεία-στηρίγματα της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας μας, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, καθώς στις 9 Αυγούστου η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα για μια οφειλή 56.900 ευρώ, εκ των οποίων τα 23.000 ευρώ είναι διακανονισμένα.

Για τα υπόλοιπα που δεν είναι διακανονισμένα, η εταιρεία από τη Χαλκιδική ζητά να τα πληρώσει, αλλά μέχρι στιγμής δεν βρίσκει ανταπόκριση, καθώς η ΔΕΗ απαιτεί την εξόφληση όλου του ποσού!

Οι λεπτομέρειες

Η εταιρεία «ΚOYΤΣΟΣ – ΤΖΩΤΖΑΣ ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΑ – ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΑ Α.Β.Ε.Ε», ιδρύθηκε το 1955 και δραστηριοποιείται στον Γαλαρινό Χαλκιδικής. Έχει 40 απασχολούμενους και κύκλο εργασιών γύρω στα 4 εκ.  ευρώ.

Διατρέχει κίνδυνο οικονομικής καταστροφής μετά από καταχρηστική στάση της ΔΕΗ που διέκοψε την παροχή στις 9 Αυγούστου, οδηγώντας σε βέβαιο θάνατο μέσα στις επόμενες ημέρες 2.000.000 νεοσσούς, γιατί οι γεννήτριες δεν μπορούν να αντέξουν για πολλές ημέρες. Ήδη έχουν ψοφήσει 50.000 που θα αποτεφρωθούν παρουσία της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας.

Στη συγκεκριμένη παροχή που διακόπηκε, ο  μηνιαίος λογαριασμός είναι 15.000 ευρώ περίπου και υπάρχει ένα υπόλοιπο 56.900 ευρώ εκ των οποίων τα 23.000 είναι σε διακανονισμό.

Η ΔΕΗ απαιτεί  ότι «εξόφληση της οφειλής των 56.903,08€ είναι προϋπόθεση μόνο για την επανασύνδεση της παροχής, έως και την 25.08.22, όπου θα πρέπει να προσκομίσετε στο ΔΕΔΔΗΕ νέα εκπροσώπηση από άλλον πάροχο».

H εταιρεία από την πλευρά της, αυτό που ζητά είναι:

α) να γίνει άμεση επανασύνδεση του ρεύματος

β) να συνεχίσει τη συνεργασία της με τη ΔΕΗ που χρονολογείται από το 1955 και

γ) να υπάρξει ένας λογικός διακανονισμός ώστε να μπορέσει να τον πληρώσει (π.χ. να πληρώσει άμεσα τις 33.000 που δεν ειναι διακανονισμένες).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This