«Θα σας σκοτώσω και θα σας κάψω» ούρλιαζε ο αστυνομικός που χτυπούσε τις νοσηλεύτριες στη Λαμία

Μήνυση από το νοσοκομείο

Must Read

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται το νοσηλευτικό προσωπικό και οι ασθενείς που νοσηλεύονταν στον 5ο όροφο (στην Παθολογική Κλινική) του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, μετά το άγριο περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με πρωταγωνιστή έναν, συνοδό ασθενούς, ο οποίος είναι αστυνομικός!

Ο 44χρονος βρισκόταν στο μπαλκόνι του ορόφου και έβριζε δυνατά με αποτέλεσμα, μια νοσηλεύτρια να τον προσεγγίσει για να του ζητήσει να είναι πιο κόσμιος μέσα στον χώρο του νοσοκομείου. Τότε  σύμφωνα με το LamiaReport, ο 44χρονος που είναι από τη Λαμία, υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής της επιτέθηκε λεκτικά, την απείλησε και ούρλιαζε ότι θα κάψει το νοσοκομείο: «Θα σας σκοτώσω όλους» φώναζε και στη συνέχεια ζήτησε να αλλάξουν τον ουροσυλλέκτη στον πατέρα του. Η νοσηλεύτρια του ζήτησε να μη φωνάζει και τότε εκείνος της πέταξε στο πρόσωπο το φάκελο που είχε με τα έγγραφα. Στη συνέχεια, μαινόμενος έκλεισε τις πόρτες της κλινικής και όταν η νοσηλεύτρια την άνοιξε, ο 44χρονος τη χτύπησε στο πρόσωπο, της έβγαλε τη μάσκα και της έσπασε τα γυαλιά. Αφού την έριξε κάτω, άρχισε να την κλωτσάει σε όλο της το σώμα.

Αμέσως μια άλλη νοσηλεύτρια, έσπευσε να τον σταματήσει αλλά δέχτηκε κι εκείνη κλωτσιές.

Στο σημείο έσπευσαν συνάδελφοι  του αστυνομικοί από τη ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης, του ΑΤ Λαμίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και μετά τον συνέλαβαν. Ο 44χρονος κατηγορείται για σωματική βλάβη, εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Οι συγγενείς του ζήτησαν να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Μήνυση από το ΓΝ Λαμίας

Σε ανακοίνωσή του ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, Ανδρέας Κολοκυθάς κάνει λόγο για «αποτρόπαιο» επεισόδιο και ενημερώνει ότι έχουν κινηθεί όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες:

«Με αφορμή το αποτρόπαιο συμβάν που διαδραματίστηκε το βράδυ της 11ης Αυγούστου 2022 στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, η Διοίκηση από την πρώτη στιγμή και όπως διαρκώς πράττει, βρίσκεται στο πλευρό τόσο των δύο εργαζομένων νοσηλευτριών όσο και σε όλο το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου. Δεν χωράει αμφισβήτηση στο γεγονός ότι είχαν και έχουν εκτελέσει άψογα τα καθήκοντά τους προς εξυπηρέτηση όλων των ασθενών που προσέρχονται στο Γ.Ν. Λαμίας.

Αυτονόητο είναι, ότι τέτοιου είδους περιστατικά βίας είναι καταδικαστέα και δεν είναι δυνατόν να υποβαθμίζουν της υψηλής ποιότητας παροχές υγείας που το Νοσοκομείο μας προσφέρει. Η Διοίκηση δηλώνει, για ακόμη μία φορά, την μηδενική ανοχή της σε οποιοδήποτε περιστατικό βίας και παρενόχλησης, έναντι του προσωπικού του Γ.Ν. Λαμίας και ήδη έχουν δρομολογηθεί οι κατά Νόμον ενέργειες κατά του υπαίτιου προσώπου, όπως η κείμενη Νομοθεσία ορίζει».

Επικοινωνία Πλεύρη με τις νοσηλεύτριες

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επικοινώνησε με τις δυο νοσηλεύτριες στη Λαμία και τους υποσχέθηκε ότι θα τους στηρίξει απόλυτα και στο δικαστικό τους αγώνα.

Δείτε επίσης: Λαμία: Σε κατάσταση αμόκ αστυνομικός συνοδός ασθενούς χτυπούσε και κλωτσούσε νοσηλεύτριες!

(Φωτογραφία: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This