Όπου φύγει-φύγει για τους αδειούχους του Δεκαπενταύγουστου – Το αδιαχώρητο σε αεροδρόμια και λιμάνια

Must Read

Το «αδιαχώρητο» επικρατεί από νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αφού αναχωρούν και οι τελευταίοι αδειούχοι ενόψει Δεκαπενταύγουστου.

Με τις βαλίτσες ανά χείρας και χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους, οι ταξιδιώτες φεύγουν έστω και για λίγες ημέρες, για να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν από τα άγχη της καθημερινότητας.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν θα πρέπει να είναι νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους, ενώ το λιμενικό σώμα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This