Σε ψυχιατρική κλινική ο 44χρονος που χτυπούσε και απειλούσε νοσηλεύτριες στο νοσοκομείο Λαμίας

Must Read

Σε Ψυχιατρική Κλινική Νοσοκομείου της Αθήνας νοσηλεύεται ο 44χρονος ανθυπαστυνόμος, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε σε δύο νοσηλεύτριες στο νοσοκομείο της Λαμίας αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Ο 44χρονος εξετάστηκε από ψυχίατρους σε δυο δημόσια νοσοκομεία (Λαμίας και Αθήνα), και τελικά αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου «Σωτηρία» στην Αθήνα. Να υπενθυμίσουμε ότι την ψυχιατρική εξέταση είχαν ζητήσει συγγενικά του πρόσωπα.

«Θα σας σκοτώσω όλους και θα σας το κάψω»

Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν τραγικές στιγμές, με προσωπικό και ασθενείς στον 5ο όροφο του νοσοκομείου να νιώθουν το αίμα τους να «παγώνει».

Ο ανθυπαστυνόμος που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής και ήταν συνοδός ασθενή της Παθολογικής Κλινικής, χτύπησε άγρια μια νοσηλεύτρια και κλώτσησε στην κοιλιά και στο πόδι μία ακόμη, ενώ απειλούσε θεούς και δαίμονες βγαίνοντας στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου. Λίγο νωρίτερα είχε επιχειρήσει να κλείσει τις πόρτες της Κλινικής, προκαλώντας τρόμο στους άλλους συνοδούς και ασθενείς.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν την αλλαγή της βραδινής βάρδιας στις 22:45. Οι νοσηλεύτριες υπηρεσίας ενημερώθηκαν από συνοδό ασθενή ότι ο 44χρονος βρίσκεται στο μπαλκόνι και βρίζει. Αμέσως έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και τότε δέχτηκαν την πρώτη επίθεση. Ο 44χρονος μόλις τις είδε, τις έβρισε χυδαία και απείλησε ότι θα κάψει το Νοσοκομείο.

Σαστισμένη η πρώτη νοσηλεύτρια του έκανε σύσταση να ηρεμήσει και ρώτησε να μάθει τι συμβαίνει. Πριν ακόμη το πράγμα ξεφύγει, ο 44χρονος ζήτησε να αλλαχθεί ο ουροσυλλέκτης του πατέρα του, ενώ συνέχισε να βρίζει φωνάζοντας. Στη σύσταση της νοσηλεύτριας να μη φωνάζει, εκείνος γύρισε και της πέταξε στο πρόσωπο το φάκελο που είχε με τα έγγραφα και απείλησε ότι θα τους σκοτώσει όλους!

Η επόμενη κίνησή του ήταν να κλείσει τις πόρτες της Κλινικής προκαλώντας τρόμο για το τι θα μπορούσε να κάνει στους άλλους ασθενείς και συνοδούς. Η νοσηλεύτρια άνοιξε αμέσως την πόρτα και τότε δέχτηκε τη δεύτερη και πιο βίαιη επίθεση αφού τη χτύπησε στο πρόσωπο, βγάζοντας της την μάσκα και σπάζοντάς της τα γυαλιά που φορούσε. Στη συνέχεια την έριξε κάτω κι άρχισε να την κλωτσάει όπου έβρισκε! Η συνάδελφός της που προσπάθησε να τη σώσει, δέχτηκε κι εκείνη δύο κλωτσιές στην κοιλιακή χώρα και στο πόδι.

Μέχρι να έρθει η ασφάλεια στον χώρο, το υπόλοιπο προσωπικό και ακολούθως η αστυνομία, ο 44χρονος είχε βγει στο μπαλκόνι κλείνοντας πίσω του τις μπαλκονόπορτες. Με μεγάλη προσπάθεια, οι συνάδελφοί του αστυνομικοί από τη ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης, του ΑΤ Λαμίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας κατάφεραν να τον βγάλουν και να τον οδηγήσουν στη Διεύθυνση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This