Άδειασε το κέντρο της Αθήνας το Δεκαπενταύγουστο – Έρημοι δρόμοι, ελάχιστα αυτοκίνητα

Must Read

Σε έρημη πόλη έχει μετατραπεί η Αθήνα, όπως γίνεται κάθε χρόνο τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, με τους πιο κεντρικούς δρόμους να είναι κυριολεκτικά άδειοι!

Τα μαγαζιά σήμερα είναι κλειστά, οι Αθηναίοι λείπουν με άδειες σε καλοκαιρινούς προορισμούς και έτσι οι λιγοστοί διερχόμενοι στο κέντρο της πόλης είναι οι τουρίστες, ή ορισμένοι που απολαμβάνουν την ησυχία για να κάνουν γυμναστική, αφού τέτοιες εικόνες είναι ανύπαρκτες τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, περίπου 190.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την πρωτεύουσα την Παρασκευή και το Σάββατο. Όσοι «ξέμειναν» στην Αθήνα και δεν δουλεύουν, έχουν ήδη πάει στην παραλία από το πρωί της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This