Συνελήφθη μετά την προσαγωγή του ο 65χρονος για τις φωτιές στη Θάσο

Ο συλληφθείς οδηγείται στον Εισαγγελέα

Must Read

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 65χρονου υπόπτου για τη μεγάλη πυρκαγιά στη Θάσο. Στο ΙΧ του άνδρα βρέθηκαν φωτοβολίδες και εύφλεκτο υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος θεωρείται ύποπτος από την πρώτη στιγμή, τόσο για τη φωτιά που ξέσπασε στο νησί στις 10 Αυγούστου όσο και για αυτή στην Ποταμιά στις 2 Αυγούστου. Να σημειωθεί ότι, τα ισχυρά ενοχοποιητικά στοιχεία που υπάρχουν, φωτοβολίδες και εύφλεκτο υλικό, εξετάζονται από τις αστυνομικές Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής εδώ και μέρες δίνουν μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς στη Θάσο. Από το πρωί της περασμένης Δευτέρας έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο, ωστόσο οι Αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή για τυχόν αναζωπύρωση του μετώπου ακόμα και μετά την καταιγίδα. Ο συλληφθείς 65χρονος θα οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα Καβάλας.

Διαβάστε ακόμα:

Προσήχθη ύποπτος για τη μεγάλη φωτιά στη Θάσο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This