Στον ανακριτή οι γονείς της 8χρονης που πέθανε από θερμοπληξία μέσα στο ΙΧ

Τι υποστήριξε η μητέρα στις αστυνομικές Αρχές

Must Read

Απολογούνται σήμερα, Τρίτη 16/8, οι γονείς του άτυχου κοριτσιού, το οποίο έχασε τη ζωή του από θερμοπληξία, όταν εγκλωβίστηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι. Το κοριτσάκι έπαιζε σε γειτονιά Ρομά όταν βρήκε τρόπο να μπει σε αυτοκίνητο, πιθανότατα για να παίξει.

Οι γονείς, 27 και 29 ετών, κατηγορούνται για αμέλεια και θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Το 8χρονο κορίτσι έπαιζε σε γειτονιά στο Χαλάνδρι όταν βρήκε τρόπο να μπει σε αυτοκίνητο και όταν προσπάθησε να βγει, το όχημα ήταν κλειδωμένο από μέσα και τα παράθυρα δεν άνοιγαν. Όταν το 8χρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε, ήταν ήδη αργά. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η μητέρα στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι έλειπε η κορούλα της γιατί μαγείρευε και όταν βγήκε το μεσημέρι να την φωνάξει για φαγητό δεν την βρήκε πουθενά.

Διαβάστε ακόμα:

Τραγικός θάνατος από θερμοπληξία για 8χρονο κοριτσάκι – Βρέθηκε παρατημένο σε αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This