Οι ίδιοι οι πρόσφυγες αποκαλύπτουν ότι οι Τούρκοι τους χρησιμοποιούν ως υβριδικό όπλο!

Η κυβέρνηση αντί να προβάλλει τις μαρτυρίες τους, ανέχεται να μας συκοφαντεί το τουρκικό λόμπι

Must Read

Ο Ταγίπ Ερντογάν παραβιάζοντας κάθε συμφωνία χρησιμοποιεί ανθρώπινες ψυχές ως υβριδικό όπλο κατά της Ελλάδας, με στόχο την πολιτική και κοινωνική αποσταθεροποίηση της χώρας μας.

Το ανθρώπινο δράμα που εκτυλίχθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τους 38 πρόσφυγες που εξώθησαν οι τουρκικές Αρχές στη νησίδα στον Έβρο, επιβεβαίωσε μια γυναίκα, αποκαλύπτοντας ότι Τούρκοι τους έσπρωξαν δύο φορές σε νησίδες στον Έβρο διαχωρίζοντάς τους μάλιστα «σαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα».

Όπως μετέδωσε το Channel 4, η Μπαϊντά, μέλος της ομάδας των μεταναστών δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι Τούρκοι μας χώρισαν δύο φορές. Ήμασταν 50 άνθρωποι που μας απέλασαν από την Τουρκία σε ελληνικό νησί. Τότε οι Τούρκοι μας έσπρωξαν σε δεύτερο νησί και πέταξαν πολλά άτομα σε αυτό το νησί και μας χώρισαν σαν να ήμασταν σε ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταξύ των δύο πλευρών, την ελληνική και την τουρκική».

Την ίδια ώρα, η ελληνική κυβέρνηση, αντί να προβάλλει τις μαρτυρίες τους σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, ανέχεται να μας συκοφαντεί το τουρκικό λόμπι που έχει κατακλύσει τα διεθνή ΜΜΕ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Νότης Μηταράκης σε δηλώσεις του, όχι μόνο εξέθεσε το επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης που με διαρροές προσπάθησε να πείσει ότι ήταν fake news ο θάνατος του 5χρονου κοριτσιού, αλλά ταυτόχρονα παραδέχτηκε ότι ενημερώθηκε από ξένους δημοσιογράφους για το που βρίσκονται οι 38 πρόσφυγες, ομολογώντας ουσιαστικά ότι είναι ανίκανοι να ελέγξουν τα σύνορα της χώρας.   

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This