Σακάτεψαν 10χρονο αγόρι αδέσποτα σκυλιά στη Λαμία

Το παιδί έσωσε γείτονας, που άκουσε τις φωνές του

Must Read

Στιγμές τρόμου έζησε ένα 10χρονο παιδί στα Στίρφακα Φθιώτιδας, όταν μέρα μεσημέρι στην πλατεία του χωριού, δέχτηκε επίθεση από δυο μεγαλόσωμα αδέσποτα σκυλιά.

Τα αδέσποτα το έριξαν κάτω και το ένα άρχισε να το δαγκώνει στη μασχάλη, στην κοιλιά, στα χέρια και στα πόδια και κυριολεκτικά το παιδί έσωσε ένας γείτονας που άκουσε τις φωνές του, όπως είπε κάτοικος του χωριού: «Ένας γείτονας άκουσε τις φωνές του παιδιού και τα γαβγίσματα και ευτυχώς βγήκε έξω και έσωσε το παιδί, γιατί δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν εάν δεν έβγαινε έξω ο άνθρωπος να το σώσει. Στην πλατεία παίζουν συχνά παιδιά, όμως χθες το μεσημέρι το παιδάκι ήταν μόνο του και πήγαινε στο σπίτι του, όταν του επιτέθηκαν. Η μια σκύλα μάλιστα έχει γεννήσει πρόσφατα… ».

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και τις επόμενες δέκα ημέρες θα πρέπει καθημερινά να πηγαίνει στο Κέντρο Υγείας για αλλαγές στα τραύματά του, ενώ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Για το σοβαρό περιστατικό ενημερώθηκε τόσο η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Λαμίας, όσο και ο Φιλοζωικός Σύλλογος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This