«Στάχτη» το Ι.Χ. Αλβανού στο κέντρο της Αθήνας λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Εξετάζεται ο ρόλος του (έγκλειστου) πρώην της συντρόφου του

Must Read

Σενάριο χολιγουντιανής ταινίας θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει η περίεργη υπόθεση που φέρνει σήμερα στο φως η «Espresso», με εμπρησμούς που φέρεται ότι προκλήθηκαν λόγω ερωτικής αντιζηλίας!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας και τη μήνυση που κατέθεσε άνδρας αλβανικής καταγωγής τα ξημερώματα της 12ης Αυγούστου, ο ίδιος άκουσε έναν κρότο, αλλά δεν έδωσε σημασία γιατί κοιμόταν. Υστερα από λίγη ώρα τον ειδοποίησαν γείτονες ότι το αυτοκίνητό του είχε πιάσει φωτιά. Αμέσως κατέβηκε από την οικία του να ελέγξει τι συμβαίνει και είδε πυροσβέστες να σβήνουν τη φωτιά από το Ι.Χ. του.

Οταν τελικά οι φλόγες έσβησαν, διαπίστωσε μαζί με τους πυροσβέστες αλλά και τους αστυνομικούς που είχαν φτάσει στο σημείο ότι η φωτιά προκλήθηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που είχαν τοποθετήσει άγνωστα άτομα κάτω από το όχημά του. Οπως διαπιστώθηκε, ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούνταν από γκαζάκι και μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό. Από τη φωτιά κάηκαν ολοσχερώς η δεξιά μεριά του οχήματος, η πίσω καμπίνα και ο ουρανός του.

Σύμφωνα με τη μήνυση του άνδρα, την επόμενη ημέρα, στις 13/08/2022, καθώς κοιμόταν άκουσε πολλές εκρήξεις, πάνω από 10. Αμέσως το μυαλό του πήγε στο περιστατικό που έγινε στις 12/08/2022 και έτσι φοβήθηκε ακόμα περισσότερο. Στο διαμέρισμά του, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, διαμένει μαζί με την σύντροφό του, τον γιο τους αλλά και τον γιο της πρώην του από προηγούμενη σχέση της. Αμέσως μετά τις εκρήξεις είπε στην σύντροφό του να μην κουνηθεί και να περιμένει. Επειτα από λίγο έφτασαν στο σημείο άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι τον ενημέρωσαν ότι πλέον το αυτοκίνητό του κάηκε ολοσχερώς.

Μετά το νεότερο περιστατικό εμπρησμού του αυτοκινήτου του ο ίδιος δήλωσε σίγουρος για το ποιος ευθύνεται για τους εμπρησμούς. Σύμφωνα με τη μήνυσή του, πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της γυναίκας που μένει μαζί. Ο συγκεκριμένος βρίσκεται από τον Ιούνιο του 2021 στη φυλακή και, συγκεκριμένα, στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού. Πιστεύει ότι οι δράστες του εμπρησμού είναι δικοί του άνθρωποι, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για ποιους ακριβώς πρόκειται. Αυτός προσωπικά δεν γνώριζε ούτε τον ίδιο, παρά μόνον του είχε αναφέρει γι’ αυτόν η σύντροφός του. Πλέον και οι δύο φοβούνται για τη ζωή τους και σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσουν στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This