Ασύλληπτο: Πριν ένα μήνα κρίθηκε… ακίνδυνο το δέντρο που σκότωσε τον 51χρονο!

Επίσημη καταγγελία για ακόμη 14 δέντρα που βρίσκονται στην ίδια επικίνδυνη κατάσταση

Must Read

Δεν έχει προηγούμενο η τραγωδία που εκτυλίχτηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν έπεσε δέντρο και σκότωσε 51χρονο οδηγό μηχανής που περίμενε στο φανάρι. Αποδεικνύει όμως και τις τεράστιες παθογένειες του κρατικού μηχανισμού και την εγκληματική αδιαφορία των αρμοδίων.

Διαβάστε ακόμη: Νομικά κινείται η οικογένεια του 51χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο στο Ηράκλειο – Διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα

Δεν χρειαζόταν να είσαι ειδικός για να καταλάβεις ότι το δέντρο ήταν επικίνδυνο, καθώς είχε γείρει κατά 80% και οι ρίζες του είχαν σηκώσει τις πλάκες του πεζοδρομίου και είχαν βγει έξω.

Το δε εξοργιστικό είναι πως μόλις πριν έναν μήνα στο σημείο είχε πάει συνεργείο για να ελέγξει και το έκρινε… ακίνδυνο! Και αφού πήγαν που πήγαν, είπαν να το κλαδέψουν, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ηρακλείου.

Να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο δέντρο, καθώς και για ακόμη 14 που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση έχει κατατεθεί καταγγελία ιδιοκτητών λεωφορείων από τις 19 Μαΐου!




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This