Συνελήφθησαν οι «νταήδες» του Μυλοποτάμου που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες

Τι αναφέρει η ανάρτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Must Read

Γνωστή έκανε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, τη σύλληψη των δύο ανδρών από την Κρήτη, οι οποίοι επιτέθηκαν σε Γερμανούς παραθεριστές της περιοχής επειδή τούς προσπέρασαν με το αυτοκίνητο!

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του κ. Θεοδωρικάκου αναφέρει τα εξής:

«Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δύο πολίτες στην Κρήτη που καταζητούνταν για το επεισόδιο και την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες. Αποδίδονται στη δικαιοσύνη. Οφείλουμε την εφαρμογή του νόμου, αλλά και τη διαφύλαξη της έννοιας των ελληνικών λέξεων φιλοξενία και φιλότιμο»

Το χρονικό της επίθεσης

Το πρωτοφανές περιστατικό ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή όταν ένας πατέρας με τα παιδιά του είχαν νοικιάσει ένα αυτοκίνητο και κινούνταν στον περιφερειακό δρόμο του Μυλοπόταμου. Εκεί, προσπέρασαν ένα αγροτικό στο οποίο επέβαιναν δύο Κρητικοί. Αυτό έκανε έξαλλους τους δύο ντόπιους, οι εμβόλισαν το αυτοκίνητο με το αγροτικό τους για να τρομοκρατήσουν τους ξένους. Οι Γερμανοί ακολούθησαν το αυτοκίνητο και ζήτησαν ευγενικά να σταματήσει για να ανταλλάξουν στοιχεία. Επί πολλή ώρα οι δύο άντρες συνέχιζαν να χτυπούν με το αγροτικό τους το ενοικιαζόμενο ΙΧ των Γερμανών και λίγο αργότερα οι δύο Κρητικοί προσπέρασαν το αυτοκίνητο των τουριστών.

Λίγο αργότερα, και τα δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν. Ο κρητικός οδηγός του αγροτικού κατέβηκε από το όχημα με άγριες διαθέσεις και άρχισε να χτυπά τον Γερμανό νεαρό που ήταν ο συνοδηγός. Τότε, ο αδερφός του βγήκε από το όχημα για να τον υπερασπιστεί. Τότε, ο συνοδηγός του αγροτικού έβγαλε ένα μαχαίρι 20 εκατοστών, για να τρομοκρατήσει τους Γερμανούς. Η άγρια καταδίωξη ξεκίνησε ξανά. Το αγροτικό συνέχισε να χτυπάει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και όταν τους προσπέρασαν έκαναν κατευθείαν όπισθεν για να καρφωθεί η καρότσα του αγροτικού στο παρμπρίζ του αυτοκίνητου. Οι Γερμανοί τουρίστες σώθηκαν χάρη στην παρέμβαση των ντόπιων.

Διαβάστε ακόμα:

Ανατροπή στην υπόθεση με τους Γερμανούς τουρίστες: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 38χρονο νταή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This