Νίκος Μπάρκουλης για την επέτειο θανάτου του πατέρα του: «Θα γίνω ηθοποιός, όπως ήθελες πάντα»

Πέρασαν κιόλας έξι χρόνια από τότε που ο Ανδρέας Μπάρκουλης έφυγε από τη ζωή.

Must Read

Σαν σήμερα, 23 Αυγούστου το 2016, ο Ανδρέας Μπάρκουλης, έφυγε από τη ζωή, με το θάνατό του να σκορπίζει θλίψη στην οικογένειά του, στους φίλους του και στο ευρύ κοινό.

Ο γιος του, Νίκος Μπάρκουλης, ανήμερα της επετείου του θανάτου του, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες του πατέρα του από διάφορες ταινίες στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει και στη λεζάντα έγραψε: «6 χρόνια.. Ο χρόνος περνάει γρήγορα. Ακόμα δεν έχω επουλωθεί πλήρως. Αλλά κοίτα τώρα θα γίνω ηθοποιός, όπως ήθελες πάντα. Σε ευχαριστώ για όλα,μου λείπεις..»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✞ (@nnikosmparkoulis)

Με την ανάρτηση αυτή, επιβεβαίωσε την ανακοίνωση που είχε ήδη κάνει πριν από λίγες ημέρες ότι πρόκειται να ακολουθήσει καριέρα στην υποκριτική:

«Χθες λοιπόν ήταν μια τόσο σημαντική ημέρα. Ήταν η ημέρα που όντως πήρα τη ζωή στα χέρια μου και έκανα το «μεγάλο βήμα» μπορεί να πει κανείς. Ήξερα ότι είναι στο αίμα. Ήξερα ότι έχω το μικρόβιο. Απλά δεν το παραδεχόμουν. Μέχρι που το είδα μπροστά μου. Άρχισα να βλέπω ταινίες του πατέρα μου πάλι. Απλά αυτή τη φορά παρατηρούσα κάθε κίνηση, κάθε έκφραση, κάθε βλέμμα. Και σιγά σιγά άρχισε να συμβαίνει σε κάθε ταινία που έβλεπα, όχι μόνο του πατέρα μου, αλλά σε όλες.

Άρχισα να φαντάζομαι στο μυαλό μου όσο έπαιζε η ταινία εμένα σε αυτούς τους ρόλους. Όσο πήγαινε και πιο πολύ. Τότε με λίγα λόγια ξύπνησε το «μικρόβιο» μέσα μου. Τότε κατάλαβα ότι ο δρόμος μου είναι αυτός. Όχι επειδή ο πατέρας μου είναι ο Ανδρέας Μπάρκουλης και πρέπει και εγώ. Αλλά επειδή είμαι ο Νίκος και αυτή επιλέγω να είναι η μοίρα μου. Έτσι, μήνες μετά από αυτή τη μεγάλη συνειδητοποίηση, χθες μέσα σε ελάχιστες ώρες και με μια μεγάλη βιασύνη γράφτηκα στη σχολή. Και έτσι το ταξίδι ξεκίνησε»

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This