Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον πνιγμό της 6χρονης – «Μου γλίστρησε από τα χέρια» λέει τώρα ο πατέρας της

Μάρτυρες λένε ότι το παιδί φορούσε ρούχα και παπούτσια - «Δεν βούτηξα να τη σώσω γιατί έχω άσθμα» είπε ο πατέρας

Must Read

Σοκ και ερωτηματικά έχει προκαλέσει η υπόθεση πνιγμού ενός 6χρονου κοριτσιού στην παραλία Καλαμάκι της Κορινθίας το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο πατέρας του παιδιού συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Κορίνθου. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι είχε φορέσει σωσίβιο στην 6χρονη κόρη του και κολυμπούσε μαζί της στην θάλασσα. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι κάποια στιγμή προσπάθησε να ανεβάσει τη μικρούλα πάνω σε μια βάρκα που ήταν δεμένη, για να παίξει. Τότε, όπως είπε το παιδί του γλίστρησε από τα χέρια, το σωσίβιο της βγήκε από τη μέση και η 6χρονη βρέθηκε στον βυθό σε βάθος 6 μέτρων. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν βούτηξε να τη σώσει επειδή αντιμετώπιζε πρόβλημα με το άσθμα.




Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να είπε πως πήγε στο σπίτι για να πάρει το κινητό και να ειδοποιήσει την αστυνομία και όταν επέστρεψε είδε έναν ψαροντουφεκά ο οποίος έδινε τις πρώτες βοήθειες στο κοριτσάκι ενώ το βγάλει στην ακτή.

Στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που το μετέφερε στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα ωστόσο, σύμφωνα με το ekorinthos.gr, υπάρχουν μαρτυρίες που προκαλούν πολλά ερωτηματικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πρώτοι άνθρωποι που έσπευσαν κοντά στην 6χρονη είδαν ότι φορούσε τα ρούχα της και το ένα από τα δύο παπούτσια της. Αν αυτό ισχύει, τότε τίθεται πολλά ερωτήματα για το πώς βρέθηκε τελικά το παιδί μέσα στο νερό.

Σε σοκ η μητέρα

Η μητέρα της 6χρονης βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της και σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας πήρε χθες το παιδί προκειμένου να πάνε για μπάνιο στη θάλασσα. Η μάνα του παιδιού είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει πώς έχασε το αγγελούδι της μέσα σε λίγα λεπτά.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, 6χρονο αλλοδαπό κορίτσι, στην παραλία Καλαμακίου Σαρωνικού κόλπου Ισθμίων.

Η ανωτέρω εντοπίστηκε από υποβρύχιο αλιέα, ο οποίος αρχικά της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια η 6χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί τη προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ συνελήφθη ο πατέρας για παράβαση του άρθρου 306 του Π.Κ.»




(Ένθετη φωτογραφία: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This