Κουτάκι αναψυκτικού «παγίδα» στο στόμα πάπιας

Must Read

Σε προστατευμένο και ασφαλές μέρος, στα χέρια των ανθρώπων του Συλλόγου Προστασίας Αγριων Ζώων Anima, μεταφέρθηκε την Τρίτη μια πάπια από τη Λίμνη Μπελέτσι, η οποία κινδύνευε να πεθάνει καθώς, εδώ και λίγες μέρες, είχε σφηνώσει στο ράμφος της ένα κομμάτι από κουτί αναψυκτικού, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σιτιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την κατάσταση της πάπιας παρατήρησαν πολίτες που επισκέφτηκαν τη λίμνη στις πλαγιές της Πάρνηθας. Ωστόσο, οι Εθελοντές Αρωγοί Ζώων Αγίου Στεφάνου Αττικής, που ειδοποιήθηκαν, δεν μπόρεσαν να φτάσουν κοντά στο πτηνό, καθώς ήταν ιδιαίτερα ανήσυχο. Ετσι χρειάστηκε να κληθούν τόσο η Πυροσβεστική όσο και η ΕΜΑΚ.

Ενας αξιωματικός της μονάδας προσέγγισε την πάπια και με προσεκτικές κινήσεις αφαίρεσε το μεταλλικό κομμάτι από το ράμφος της. Οπως σημείωσε ο σύλλογος Anima, η πάπια έχει μια αρκετά σοβαρή πληγή στο ράμφος και στη γλώσσα της από το κομμάτι του αναψυκτικού και θα την περιθάλψουν για λίγες μέρες προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This