Συνελήφθη στη Μάλτα ο υπάνθρωπος που έκαψε ζωντανούς θεία και ανιψιό στην Αίγινα

Το διπλό φονικό που είχε προκαλέσει σοκ έγινε το 2015 - Ο Αλβανός δράστης βασάνισε και ξυλοκόπησε τα θύματά του πριν τους βάλει φωτιά

Must Read

Ένας 36χρονος (σήμερα) Αλβανός κακοποιός είχε εισβάλει στο σπίτι της 70χρονης Ειρήνης Μαρμαρινού (ιδιοκτήτρια καταστήματος με σουβενίρ) στην Αίγινα τον Νοέμβριο του 2015, την ξυλοκόπησε μαζί και τον 44χρονο ανιψιό της Λάμπρο Πρωτονοτάριο που βρισκόταν εκεί και αφού έκλεψε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (κάπου 800.000) που είχε φυλαγμένα (λίγο πριν τα capital control είχε κάνει ανάληψη) η γυναίκα, στη συνέχεια τους έκαψε ζωντανούς κι έφυγε.




  • Ρεπορτάζ εκείνων των ημερών από το Mega:

Ο δράστης της θηριωδίας, ο οποίος σύμφωνα με το voxnews.al είναι ο Ledjon Brakaj, είχε ταυτοποιηθεί από το DNA του, συνελήφθη προ ημερών στη Μάλτα βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης που είχε εκδώσει η Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες δικαστήριο της νησιωτικής χώρας θα αποφασίσει για την έκδοσή του στην Αθήνα.

Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας είχε κάνει τότε τη νεκροτομή στις σορούς των θυμάτων και περιέγραφε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες:

«Υπήρξε δόλος, μίσος, σκοπός. Είχαν χτυπηθεί άγρια και έφεραν κακώσεις σε διάφορα σημεία. Τα χτυπήματα και τα κατάγματα προήλθαν είτε από κλωτσιές ή μπουνιές, είτε από κάποιο όργανο ξύλο, ρόπαλο ή κάτι παρόμοιο. Τα θύματα όταν τους έβαλαν φωτιά ήταν σε ημιθανή κατάσταση και δεν ήταν δυνατόν να αντιδράσουν. Βασανίστηκαν και φαίνεται πως τους έκαιγαν σιγά-σιγά , ίσως με σκοπό να μην αφήσουν στοιχεία. Δυστυχώς δεν έχω δει φωτογραφίες από το χώρο. Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ο ορισμός της ιατροδικαστικής αυτοψίας. Τα πτώματα έπρεπε να κρατηθούν εκεί όσο χρειαστεί μέχρι να φτάσει στον τόπο ιατροδικαστής. Από την στιγμή που ο χώρος παραμένει άθικτος αν η οικογένεια πάρει τις φωτογραφίες, μπορεί ένας ιατροδικαστής να προχωρήσει σε μια αναπαράσταση ακόμη και σήμερα».

  • Ρεπορτάζ εκείνων των ημερών από το Star:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This