Πύργος: Σεσημασμένοι ταραξίες οι νεαροί Ρομά που ανέβασαν βίντεο, όπου χαστουκίζουν με μανία 14χρονο αγόρι

Πιθανότατα οι ίδιοι προκάλεσαν και τους βανδαλισμούς στο 4ο γυμνάσιο Πύργου τον περασμένο χειμώνα

Must Read

Όχι μόνο χαστούκισαν με μένος έναν 14χρονο, αλλά δύο νεαροί Ρομά φρόντισαν να καταγράψουν το «κατόρθωμά» τους σε βίντεο, το οποίο και ανάρτησαν στα social media, προκαλώντας τον αποτροπιασμό όλων όσοι το παρακολούθησαν.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο εν λόγω βίντεο, ο τρομοκρατημένος ανήλικος που δέχτηκε το bullying, το οποίο έλαβε χώρα σε κεντρικό σημείο του Πύργου, δεν αντιδρά καν, πιθανόν για να αποφύγει τα χειρότερα. «Στις 29/7 ήρθε σπίτι και μου είπε ότι τον βρήκανε κάποιοι Ρομά και του δώσανε δυο χαστούκια. Μετά που είδα το βίντεο πήγα στην αστυνομία να καταθέσω μήνυση και μου είπε ο αξιωματικός υπηρεσίας ότι είναι καλύτερα να του κάνουμε κάποια σύσταση. Το παιδί μου φοβήθηκε και μου είπε ότι θα νευριάσουνε περισσότερο. Ήταν σοκαριστικό. Εκεί κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι σοβαρά», δηλώνει η μητέρα του 14χρονου, προσθέτοντας πως είχε κάνει καταγγελία στην Αστυνομία από τον Ιούλιο.

Την περασμένη Παρασκευή, όπως καταγγέλλεται, υπήρξε και δεύτερο περιστατικό εκφοβισμού σε βάρος του 14χρονου από τους ίδιους δράστες. Η μητέρα του ανήλικου θύματος αναφέρει πως «οι Ρομά τον ξαναβρήκαν στη γειτονιά, τού επιτέθηκαν και τον απείλησαν ότι την επόμενη φορά θα είναι χειρότερα τα πράγματα και ότι δεν θα μπορεί να βγει καθόλου από το σπίτι. Και έτσι αναγκαστήκαμε να κινήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες στην αστυνομία και τώρα περιμένουμε». Πλέον, ο 14χρονος φοβάται να βγει από το σπίτι του.

Έγιναν τρεις προσαγωγές

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το βίντεο έχει εξεταστεί προσεκτικά από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες, ενώ για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία. Μέχρι στιγμής, μάλιστα, έχουν γίνει τρεις προσαγωγές στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας.

Αναστατωμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι του Πύργου μετά το νέο αυτό περιστατικό εκφοβισμού, μετά τη συγκλονιστική περιπέτεια του Θύμιου Μπουγά. Σύμφωνα δε με μαρτυρίες, η συγκεκριμένη υπόθεση είναι πιθανόν να σχετίζεται με τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν στο 4ο γυμνάσιο Πύργου, τον περασμένο χειμώνα.

Ο Δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, αναφέρει: «Στο σχολείο ήταν τα ίδια συγκεκριμένα άτομα. Έκαψαν το σχολείο πριν ένα χρόνο, χτύπησαν συμμαθητές, απείλησαν την διευθύντρια. Στη δημοκρατία η ασφάλεια του πολίτη είναι το μέγιστο αγαθό…».

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This