Εδώ θα βρείτε τις φθηνότερες τιμές σε βενζίνη, πετρέλαιο και υγραέριο

Όσα πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές

Must Read

Ξεπερνούν κάθε προηγούμενο οι τιμές στα καύσιμα, με τα ελληνικά νοικοκυριά να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στην ενεργειακή κρίση καθώς οι μισθοί και οι συντάξεις είναι στα Τάρταρα!

Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα κυμαίνεται η τιμή της αμόλυβδης στην Ελλάδα καθώς ξεπερνά για ακόμα μία ημέρα τα δύο ευρώ στη χώρα μας. Η μέση τιμή για την αμόλυβδη διαμορφώνεται στην Αττική στα 2.052, ενώ για το πετρέλαιο κίνησης στα 1.941. Αναφορικά με την Αττική και με βάση το υπουργείο Ανάπτυξης και την πλατφόρμα fuelprices, εάν θέλει κάποιος τη φθηνότερη βενζίνη, μπορεί να την βρει στη Λεωφόρο Δημοκρατίας (1,879), ενώ τιμές 1,898 και 1,899 διαπιστώνονται σε αρκετά πρατήρια όπως στη Χαμοστέρνας, στο Ίλιον, στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως και στην Κωνσταντινουπόλεως στο Περιστέρι. Επιπλέον, σύμφωνα με την ΠΟΠΕΚ την Τετάρτη 31 Αυγούστου αναμένεται σημαντική μείωση της χονδρικής τιμής στις βενζίνες και στο υγραέριο κίνησης. Από την άλλη, αναμένεται σημαντική αύξηση στο πετρέλαιο κίνησης.

Στο fuelprices.gr θα βρείτε όλες τις τιμές και τα διαθέσιμα «φθηνότερα» πρατήρια.

Διαβάστε ακόμα:

Προβλέψεις σοκ για ρεύμα, φυσικό αέριο και πετρέλαιο: Στα ύψη οι τιμές

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This