Η Σερβία τίμησε τον Προκόπη Παυλόπουλο

Με εντολή Βούτσιτς του επιδόθηκε το «Παράσημο της Δημοκρατίας της Σερβίας»

Must Read

Είναι εξαιρετικά σπάνιο, αν όχι πρωτόγνωρο, να επιδίδεται τέτοιος τίτλος σε έναν όχι εν ενεργεία πολιτικό. Η Σερβία πάντως και ο Αλεξάντερ Βούτσιτς δεν ξέχασε την συμβολή του Προκόπη Παυλόπουλου καθόλη τη διάρκεια της προεδρίας του, υπέρ της Σερβίας, η οποία ήταν πολυδιάστατη.

Σήμερα λοιπόν, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Ελλάδα κ. Dušan Spasojević  επισκέφθηκε τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο στο γραφείο του και του επέδωσε το «Παράσημο της Δημοκρατίας της Σερβίας μετά ταινίας», το οποίο του απένειμε ο Πρόεδρος της Σερβίας κ. Aleksandar Vučić (διάταγμα αρ. KOPR 3, 12 Φεβρουαρίου 2021) «για την εξαίρετη συμβολή του στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση της συνεργασίας και των φιλικών σχέσεων μεταξύ της Δημοκρατίας της Σερβίας και της Ελληνικής Δημοκρατίας» κατά την διάρκεια της θητείας του ως Προέδρου της Δημοκρατίας .

Φωτογραφία από την παρασημοφόρηση

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This