Βιασμό και ξυλοδαρμό από τον Αλβανό πρώην σύζυγό της κατήγγειλε 43χρονη στη Σκιάθο

«Ήταν εκτός ελέγχου...»

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του πρώην συζύγου της, ο οποίος τη βίασε και απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει αν άνοιγε το στόμα της στην Αστυνομία, κατήγγειλε ότι βίωσε μια 43χρονη γυναίκα στη Σκιάθο.

Η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανυπεράσπιστων γυναικών ήρθε στο φως την περασμένη Τρίτη, όταν η 43χρονη δεν άντεξε και κατήγγειλε τον 45χρονο Αλβανό, πρώην σύζυγό της, για τον βιασμό της στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Όπως ανέφερε η γυναίκα, ο άνδρας εισέβαλε στις 26 Αυγούστου στο σπίτι όπου μένει, την ακινητοποίησε και τη βίασε χωρίς τη θέλησή της και παρά τα ουρλιαχτά της να σταματήσει.

«Δεν μπόρεσα να τον σταματήσω. Με απειλούσε, με χτυπούσε… ήταν εκτός ελέγχου. Με βίασε» είπε με κλάματα η γυναίκα στους άνδρες της Ασφάλειας. Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά, πήγε ξανά στο σπίτι της πρώην συζύγου του και την απείλησε πως θα τη σκοτώσει αν έλεγε σε οποιονδήποτε και δη στην Αστυνομία όλα όσα είχε κάνει.

Αυτό ήταν η «κορυφή του παγόβουνου» για τη γυναίκα, η οποία επί ημέρες κρατούσε μέσα της όσα είχε τραβήξει στα χέρια του πρώην συζύγου της. Οι νέες απειλές του την όπλισαν με δύναμη και κατήγγειλε τον βιασμό της στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να στοιχειοθετηθεί η καταγγελλόμενη πράξη του βιασμού. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση για να εντοπιστούν ευρήματα της σεξουαλικής κακοποίησης από τον πρώην σύζυγό της.

Από την πλευρά του ο 45χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς πως η σεξουαλική επαφή που είχε με την πρώην σύζυγό του ήταν συναινετική.

Επίσης, αρνήθηκε ότι δημιούργησε επεισόδιο έξω από το σπίτι της 43χρονης και πως απείλησε να τη σκοτώσει. Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και τέσσερα χρόνια, καθώς η γυναίκα δεν άντεχε τη βίαιη συμπεριφορά του 45χρονου.

Η γυναίκα είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού, ενώ ο 45χρονος Αλβανός βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This