Συναγερμός για πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθης – Τουλάχιστον ένας τραυματίας

Στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, για πυροβολισμούς που σημειώθηκαν λίγο πριν από τις 15:00 στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Λιοσίων, στη συμβολή των οδών Μάρνης και Αχαρνών, στο ύψος της πλατείας Βάθης, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν άνδρα που βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος αιμόφυρτος.

Ο άνδρας φέρεται να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και σώμα, ενώ στο σημείο, κατόπιν μεγάλης κινητοποίησης της αστυνομίας, έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής τρεις κάλυκες. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό της Άμεσης Δράσης, ενώ τον τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, των πυροβολισμών προηγήθηκε έντονη λογομαχία μεταξύ δύο ανδρών και του θύματος στο σημείο. Μετά το αιματηρό επεισόδιο, οι δράστες έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ο ένας πεζός και ο άλλος με όχημα. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τους συμμετέχοντες στο αιματηρό επεισόδιο να είναι όλοι τους αλλοδαποί, πιθανότατα κουρδικής καταγωγής. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Όπως αναφέρει, εξάλλου, το ρεπορτάζ, πυροβολισμοί σημειώθηκαν και στο ύψος του ΙΚΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, με το εν λόγω περιστατικό να σχετίζεται, πιθανότατα, με εκείνο στην πλατεία Βάθης, ενώ υπάρχουν αναφορές και για δεύτερο τραυματία.

  • Δείτε σχετικά ρεπορτάζ:







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This