Ώρες αγωνίας στον Έβρο: Αγνοούνται δύο μικρά, αυτιστικά παιδιά

Είναι ηλικίας 9 και 2 ετών - Για την εξαφάνισή τους έχει σημάνει amber alert

Must Read

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού ο Αχμέτ Αμπάς (Ahmed Abbas) και ο μικρότερος αδελφός του Αρκάν Αμπάς (Arkan Abbas) από το Ιράν εξαφανίστηκαν στις 2 Σεπτεμβρίου.

Η ζωή των παιδιών βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς πάσχουν από νευροαναπτυξιακή διαταραχή και συγκεκριμένα βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού. Ο Αχμέτ-Ahmed έχει ύψος 1,40 μ., και είναι περίπου 35 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μαύρη φόρμα και μαύρη μπλούζα με κόκκινες ρίγες. Ο Αρκάν έχει κανονικό ύψος και βάρος, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μπλε φόρμα και μπλε μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This