Οκτώ μήνες στο νοσοκομείο η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της

«Είναι σαν ζωντανή νεκρή. Δεν μιλάει, δεν κουνιέται, δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνη της»: Συγκλονίζει η μητέρα της άτυχης γυναίκας

Must Read

Είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Ιανουάριο ο άγριος ξυλοδαρμός της 40χρονης Όλγας Δημητρακοπούλου στην Αργυρούπολη, από τον 46χρονο σύντροφό της, πρωταθλητή τζούντο, που έχει ήδη προφυλακιστεί.

Όμως η γυναίκα εδώ και οκτώ μήνες δίνει τη δική της μάχη, καθώς βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι, δεν έχει ακόμα επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν μπορεί να αναπνεύσει χωρίς μηχανική υποστήριξη, λόγω των χτυπημάτων που δέχτηκε στα πλευρά από τον 46χρονο.

Σε απελπισία βρίσκονται και οι γονείς της, που δεν φτάνει ότι βλέπουν σε αυτή την κατάσταση το παιδί τους, έχουν να αντιμετωπίσουν και το δυσβάστακτο κόστος για την αποθεραπεία της. Όπως ανέφερε ο πατέρας της 40χρονης Όλγας: «Ελπίζω να γίνει καλά το παιδί μου γι αυτό ζητάω οικονομική βοήθεια από τον κόσμο, αν μπορεί να μας στηρίξει παρά τις δυσκολίες και τις συνθήκες. Είναι ακόμα χάλια. Είναι σε δωμάτιο στον Ευαγγελισμό και θα την κρατήσουν μέχρι να βρούμε κέντρο αποκατάστασης. Ζητούν πολλά λεφτά. Βρήκαμε ένα στη γειτονιά μας και θα την πάμε μάλλον εκεί».

Ενώ και η μητέρα της άτυχης κοπέλας τόνισε: «Περνάμε έναν Γολγοθά. Μεγαλώσαμε και τα τρία παιδιά μας με στερήσεις και αυτή τη στιγμή είναι σαν ζωντανή νεκρή. Δεν μιλάει, δεν κουνιέται, δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνη της. Θέλουμε κάποιο κέντρο. Μιλήσαμε και στην υπουργό αλλά δεν έγινε κάτι. Την απορρίψανε σε κάποιο κέντρο που πήγαμε τώρα. Εκτός αυτού πληρώνουμε και την αποκλειστική, πληρώνουμε και φάρμακα, πάνες. Δύο χιλιάδες ευρώ πάνε για την αποκλειστική κάθε μήνα», συμπληρώνοντας ότι την οικογένεια βοήθησε ο Δήμος σε συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή, γιατί χρωστούσαν χρήματα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This