Allou! Fun Park: Ελεύθερος ο εκπρόσωπος που είχε προσαχθεί μετά το ατύχημα με τους 4 τραυματίες – Προκαταρκτική εξέταση

Δικηγόρος 25χρονου τραυματία: «Έχει θλαστικά τραύματα, έχει κάνει ράμματα. Έχει υποστεί σοκ»

Must Read

Ελεύθερος αφέθηκε από την Εισαγγελία ο νόμιμος εκπρόσωπος του Allou! Fun Park, που είχε προσαχθεί χθες μετά το ατύχημα με τους τέσσερις τραυματίες (μια κοπέλα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και δύο άντρες υπέστησαν ρήξη σπλήνα) που σημειώθηκε σε παιχνίδι του πάρκου.

Παράλληλα η εισαγγελική αρχή διέταξε προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους.




Στο μεταξύ σε νέα ανακοίνωση του, το Allou! Fun Park, ενημερώνει εκ νέου ότι η διοίκηση του πάρκου έχει ζητήσει από τις Αρχές να σταλεί ανεξάρτητος πραγματογνώμονας στο πάρκο για να επιβεβαιώσει την ασφάλεια του παιχνιδιού.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το πιστοποιητικό ασφαλείας της TUV Hellas για την ασφαλή λειτουργία του παιχνιδιού είναι εν ισχύ, ενώ ο νόμιμος εκπρόσωπος του πάρκου αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελία ποινικής δίωξης, όπου είχε προσαχθεί, χωρίς να υπάρξει αυτόφωρη διαδικασία.

Η εταιρεία αναφέρει εξάλλου ότι προς διόρθωση λανθασμένων αναρτήσεων, η βάρκα που αποτυπώνεται στη φωτογραφία η οποία έχει κυκλοφορήσει στα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι η βάρκα που επέβαιναν οι επισκέπτες, αλλά μια εφεδρική βάρκα που βρίσκεται σταθερά στο σημείο, ενώ η διοίκηση της εταιρείας ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών και βρίσκεται κοντά στις οικογένειες τους.




Δικηγόρος 25χρονου τραυματία: «Έχει θλαστικά τραύματα, έχει κάνει ράμματα. Έχει υποστεί σοκ»

Ο δικηγόρος του 25χρονου τραυματία Παναγιώτης Καρυδομάτης, μίλησε στο protothema.gr για τα όσα συνέβησαν και την κατάσταση του πελάτη του, επισημαίνοντας πως η άποψή του είναι κάθετα αντίθετη από την ανακοίνωση του Allou Fun Park:

«Εκπροσωπώ τον έναν από τους τραυματίες του συμβάντος. Ο πελάτης μου έχει θλαστικά τραύματα, έχει κάνει ράμματα. Έχει υποστεί σοκ. Δεν είναι ξεκάθαρος για τις συνθήκες του ατυχήματος. Αυτό που ξεκίνησε σαν παιχνίδι, κατέληξε πολύ άσχημα για όλους. Οι τρεις φίλοι του και συνεπιβάτες του οχήματος αυτού είναι σε καταστάσεις οι οποίες απέχουν από το να χαρακτηριστουν ως ελαφρείς τραυματισμοί και για αυτόν τον λόγο θα περιμένουμε την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας που θα καταδείξει τα αίτια. Ο πελάτης μου σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο, αλλά είχε συνεχώς ζαλάδες και πονοκέφαλο, γεγονός που τον ανάγκασε να ξαναμπεί μέσα εκτάκτως και για αυτόν τον λόγο εξακολουθεί και νοσηλεύεται. Δεν έχει ξεκάθαρη άποψη για το συγκεκριμένο περιστατικό, καθως έχει υποστεί σοκ. Έχει μια πρώτη εικόνα ότι φεύγει χωρίς έλεγχο το βαγόνι. Δεν μπορώ να σας πω όμως κάτι παραπάνω, περιμένουμε και τα αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας Δεν σηκώθηκαν όρθιοι, το βαγόνι δεν έχει κάποιου είδους ζώνες ή απαγορευτικες μπάρες από ότι μου είπαν, αλλά έχει χερούλια. Είναι μεγάλοι άνθρωποι, το έχουν ξανακάνει αυτό το παιχνίδι. Είναι φίλοι και τα τέσσερα παιδιά και αποφάσισαν να πάνε εκεί να διασκεδάσουν. Η άποψη του πελάτη μου είναι κάθετα αντίθετη από την ανακοίνωση του Allou Fun Park».

https://youtu.be/xeenRAxRz-U

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This