«Αθώα» δηλώνει η νοσηλεύτρια για το βρέφος που γεννήθηκε νεκρό στο Κρατικό Νίκαιας

Με έγγραφο την χαρακτήριζαν ανεπαρκή, αλλά της ανανέωσαν τη σύμβαση

Must Read

Η 22χρονη βοηθός νοσηλεύτρια έχει βγει σε αναγκαστική άδεια από το νοσοκομείο μέχρι νεωτέρας για την συγκλονιστική υπόθεση με το νεκρό βρέφος στο Κρατικό Νίκαιας, η ίδια δηλώνει αθώα μέσω της δικηγόρου της και ισχυρίζεται ότι η 38χρονη μητέρα που έχασε το παιδί της δεν της ζήτησε ποτέ βοήθεια.

«Είναι συντετριμμένη. Η εντολέας μου είναι αθώα και δε φέρει καμιά ευθύνη στο περιστατικό», δηλώνει η δικηγόρος της βοηθού νοσηλεύτριας και συνεχίζοντας αναφέρει:

«Δεν έχει δοθεί τόσο φως στο ποιος πραγματικά έφταιγε στη συγκεκριμένη υπόθεση. Υπήρχαν και βοηθοί μαίας παράλληλα και υπήρχε μαία και γιατρός οι οποίοι εκείνη την στιγμή δεν ξέρω πού ήταν. Θα τα δει όλα η ΕΔΕ. Δεν ήταν μόνη της ξαναλέω. Στον όροφο εκείνη την στιγμή ήταν και δύο βοηθοί μαίας. Δεν γνωρίζουμε σε ποιον μπορεί να είπε κάτι (σ.σ. η μητέρα), τι μπορεί να είπε και ποιον προσπαθούν να συγκαλύψουν ή αν κάποιος τέλος πάντων δεν έχει εμφανιστεί ότι ήταν στον όροφο. Δεν την ενημέρωσε κανείς. Η πελάτισσά μου ισχυρίζεται και δηλώνει ότι η συγκεκριμένη μητέρα δεν την προσέγγισε για να φωνάξει τη γιατρό. Ήταν προγραμματισμένος τοκετός άρα λογικά η γυναίκα αυτή θα έπρεπε να ενημερώσει τη γιατρό της ότι μπαίνει μέσα στο νοσοκομείο. Η γιατρός της θα έπρεπε να είναι σε εγρήγορση».




Στην ίδια γραμμή και ο διευθυντής της μαιευτικής, ο οποίος δήλωσε πως οι γιατροί έκαναν καισαρική σε άλλο θάλαμο του νοσοκομείου και πως ουδέποτε ενημερώθηκαν για την 38χρονη γυναίκα που αιμορραγούσε.

Υπενθυμίζεται ότι η διεύθυνση της μαιευτικής ζητούσε την άμεση απομάκρυνση της 22χρονης με επίσημο έγγραφο, καθώς τη θεωρούσαν ανεπαρκή, αναφέροντας ότι «η εν λόγω νοσηλεύτρια θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των γυναικών, των εμβρύων και των νεογνών που νοσηλεύονται στην κλινική μας. Δε διαθέτει ούτε τις γνώσεις, ούτε τη διάθεση που απαιτούνται για να ανταπεξέλθει στην επίβλεψη του τμήματος».

Η δικηγόρος της όμως αποκαλύπτει πως ενώ την χαρακτήριζαν ανεπαρκή, μόλις πριν λίγους μήνες της ανανέωσαν τη σύμβαση«Θα πρέπει να τονίσω το γεγονός ότι αν δεν ήταν ευχαριστημένη μαζί της δε θα της είχαν ανανεώσει τη σύμβαση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This