Νεκροτομή για τα αίτια θανάτου της 2χρονης

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του κοριτσιού

Must Read

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η συνοικία της Αγίας Τριάδας στην Πάτρα, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του ηλικίας 2 ετών κοριτσιού στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Μέσα στη συντριβή της, η οικογένεια του αδικοχαμένου αγγέλου, που έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας, περιμένει απαντήσεις, ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο της άτυχης μικρούλας. Ιατρικοί παράγοντες θεωρούν ως πιθανότερη αιτία την εκδήλωση κάποιας εγκεφαλοπάθειας με ραγδαία εξέλιξη. Ωστόσο, φως θα ρίξει η νεκροτομή που θα διενεργηθεί μαζί με τις ιστολογικές εξετάσεις. Το μόνο δεδομένο είναι πως το αδικοχαμένο κοριτσάκι νοσούσε από κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται πως η τραγική ιστορία άρχισε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν το κοριτσάκι, το οποίο είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό, μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων με υψηλό πυρετό. Την ίδια ημέρα, και ενώ το παιδί νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο, οι γιατροί αναγκάστηκαν να το διασωληνώσουν, καθώς έπεσε το επίπεδο συνείδησής του κι έτσι διακομίστηκε επειγόντως στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Εκεί, όμως, για ανεξήγητους μέχρι στιγμής λόγους, η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού επιδεινώθηκε ραγδαία, με αποτέλεσμα την ίδια ημέρα να χαρακτηριστεί εγκεφαλικά νεκρό. Το αγγελούδι έφυγε τελικά από τη ζωή τη Δευτέρα, καθώς οι προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού απέβησαν άκαρπες. Τραγικές φιγούρες αυτής της ιστορίας πόνου είναι ο πατέρας και η μητέρα, που έχασαν τόσο ξαφνικά το παιδί τους. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, στην Αγία Τριάδα οι περίοικοι συγκλονίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας όταν άκουσαν τη μητέρα του παιδιού να ουρλιάζει μόλις έγινε γνωστό ότι έχασε τη ζωή του.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκ και θρήνος στην Πάτρα: «Έσβησε» αγγελούδι δύο ετών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This