«Εξαφανίστηκαν» 80 δέντρα από ελαιώνα στη Φωκίδα!

Ο παθών ελαιοπαραγωγός είναι πεπεισμένος ότι θα πωληθούν ως καυσόξυλα

Must Read

Δεν πίστευε στα μάτια του ελαιοπαραγωγός που επισκέφθηκε το χωράφι του σε ορεινό οικισμό της Παρνασσίδας στη Φωκίδα, καθώς διαπίστωσε εμβρόντητος ότι… έλειπαν τουλάχιστον 80 δέντρα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiareport.gr, όταν πριν από μερικές ημέρες ο αγρότης πήγε στο κτήμα του για να ελέγξει την κατάσταση του ελαιώνα και την ωρίμανση του καρπού, διαπίστωσε πως καταπατητές είχαν προβεί σε παράνομη υλοτόμηση, κόβοντας τους κορμούς από 80 ελιές.

Οι δράστες είχαν «χτυπήσει» το διάστημα μεταξύ Δεκαπενταύγουστου και αρχές Σεπτέμβρη, με τον ελαιοπαραγωγό να υποβάλλει μήνυση στο ΑΤ Άμφισσας – Δελφών που ανέλαβε την προανάκριση προκειμένου να βρεθεί ο θρασύτατος δράστης ή οι δράστες που, ως φαίνεται, αποφάσισαν να μετατρέψουν τον ελαιώνα του ανθρώπου σε… καυσόξυλα!

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ανάλογα περιστατικά παρατηρούνται μεν κάθε χρόνο, φέτος, ωστόσο, η διαφαινόμενη ενεργειακή κρίση έχει αυξήσει ανάλογες ενέργειες. Μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις, δράστες είναι οι εργάτες που αναλαμβάνουν το κλάδεμα των δέντρων, καθώς αποφασίζουν να προχωρήσουν σε «κανονική» υλοτόμηση, φτάνοντας στο σημείο να καταστρέφουν περιουσίες, προκειμένου να τα «κονομήσουν» από την πώληση των καυσόξυλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This