«Νταήδες» με στολή στην Κρήτη

Δύο υποθέσεις που έχουν προκαλέσει συζητήσεις

Must Read

«Πονοκέφαλο» έχουν προκαλέσει στην ηγεσία των αστυνομικών της Κρήτης δύο Ενορκες Διοικητικές Εξετάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο και σχετίζονται με την επιθετική συμπεριφορά δύο ενστόλων!

Η μία από τις δύο ΕΔΕ αφορά αστυνομικό σε θέση «κλειδί», ο οποίος είχε συλληφθεί για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της πρώην συζύγου του. Μάλιστα, λόγω της θέσης του, η εμπλοκή του στο καταγγελλόμενο επεισόδιο βίας προκάλεσε έντονες συζητήσεις στο νησί, αν και οι συνάδελφοί του δεν φαίνεται να έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν τον λόγο της σύλληψής του.

Σύμφωνα με την καταγραφή του περιστατικού από την Αστυνομία, ο ένστολος που ελέγχεται πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και, αφού λογομάχησαν, φέρεται ότι την απείλησε και, στη συνέχεια, την… κουτούλησε, στέλνοντάς τη στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί κάταγμα στη μύτη!

Μετά τη μήνυση που κατατέθηκε, ο φερόμενος ως δράστης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Τα ερωτήματα που μένει πλέον να απαντηθούν είναι πότε θα ολοκληρωθεί η ΕΔΕ, για την οποία υπάρχουν χρονικά περιθώρια, και ποια ποινή θα του επιβληθεί. Οσον αφορά τη δεύτερη ΕΔΕ, λέγεται ότι αφορά σοβαρό επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών ή μεταξύ αστυνομικού και πολίτη.

(Φωτογραφία: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This