«Ήταν δολοφονία…»: Το ξέσπασμα της γυναίκας του 50χρονου που σκοτώθηκε από την πτώση δέντρου

«Είναι δυνατόν να πέφτουν έτσι τα δέντρα στο κέντρο της πόλης; Κάποιοι φταίνε γι’ αυτό που έγινε»

Must Read

Ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα του τραγικού θανάτου του 5χρονου στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν έπεσε δέντρο και τον σκότωσε. Η οικογένειά του αδυνατεί να πιστέψει ότι έχασε τον άνθρωπό της από τη μια στιγμή στην άλλη, με την γυναίκα του να ξεσπά.

Διαβάστε ακόμη: Ασύλληπτο: Πριν ένα μήνα κρίθηκε… ακίνδυνο το δέντρο που σκότωσε τον 51χρονο!

«Ήθελε να πάει να αλλάξει κάποια ρούχα που δεν ταίριαζαν στο νούμερό του. Μου το είπε, έφυγε και δεν ξαναγύρισε στο σπίτι του. Στην αρχή δεν το πίστευα, λέω δεν μπορεί να είναι ο Παναγιώτης. Μετά σκεφτόμουν πώς θα το πω στα παιδιά και στους συγγενείς και πως θα το συνειδητοποιήσω και εγώ. Αυτές οι ώρες ήταν πολύ συνταρακτικές. Ο άνθρωπός μου δεν θα ξαναδεί τα παιδιά του, είναι τρομερό αυτό το πράγμα» ανέφερε η σύζυγος του 50χρονου μιλώντας στον Alpha.

«Το δέντρο ήταν σάπιο. Φάνηκε ότι ήταν σάπιο. Δεν μπορεί να πει κανείς το αντίθετο, γιατί δεν πέφτουν τα δέντρα από μόνα τους. Μου έλεγε ότι εμείς δεν ζήσαμε όπως έπρεπε να ζήσουμε ως ζευγάρι και τώρα πρέπει να ζήσουμε. Το τελευταίο διάστημα δεν καθόμασταν στο σπίτι. Βγαίναμε, κάναμε βόλτες… Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι του στέρησαν τα παιδιά του, την οικογένειά του», δήλωσε συγκινημένη η σύζυγός του 50χρονου.

«Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου, ότι έπεσε ένα δέντρο πάνω του και τον σκότωσε, με τέτοιον τρόπο. Δεν μπορώ να το σκεφτώ αυτό. Ζητώ δικαίωση. Να δικαιωθεί η ψυχή του. Χαρακτηρίζω δολοφονία αυτό που έγινε. Είναι δυνατόν να πέφτουν έτσι τα δέντρα στο κέντρο της πόλης; Κάποιοι φταίνε γι’ αυτό που έγινε», κατέληξε.

«Αγαπούσε πολύ τα παιδιά του. Ήταν πάντα με το χαμόγελο. Έβλεπε θετικά την ζωή και προσπαθούσε να το περνάει αυτό στα παιδιά του. Ήταν ένας άγγελος. Ο Παναγιώτης είχε πάντα φόβο μέσα του, αφότου η μητέρα του πέθανε ξαφνικά. Φοβόταν ότι μπορεί να συμβεί το ίδιο και σε εκείνον. Πρέπει να σταθώ στα πόδια μου, για να στηρίξω και τα παιδιά μου» σχολίασε συντετριμμένη.

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This