Αχαΐα: Θρίλερ με ανθρώπινο σκελετό που εντοπίστηκε στη θάλασσα

Τι ερευνούν οι Αρχές

Must Read

Ένα μακάβριο εύρημα και συγκεκριμένα έναν ανθρώπινο σκελετό, εντόπισε ένας άνδρας την ώρα που βρισκόταν με την βάρκα του στη θαλάσσια περιοχή της Κάτω Αχαΐας, πλησίον του Ναυτικού Οχυρού.

Μετά το αρχικό σοκ ο πολίτης ειδοποίησε το Λιμενικό που έσπευσε στο σημείο και έβγαλε στην παραλία τον σκελετό.

Όπως αναφέρει η σελίδα tempo24, εντοπίστηκαν και ζευγάρι παπούτσια γεγονός που ενδέχεται να βοηθήσει στην ταυτοποίησει του ατόμου, ενώ ο σκελετός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών – για την αναγνώριση της σορού – στρέφονται ενδεχομένως και στην περίπτωση του άνδρα που είχε πηδήσει από την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και το σώμα του δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

Το χρονικό

Ειδικότερα, ήταν 14.30 το μεσημέρι της 28ης Απριλίου όταν ένας άνδρας που είχε προσεγγίσει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα στο ρεύμα προς Αντίρριο, έγινε αντιληπτός από το περιπολικό της Γέφυρας, το οποίο τον προσέγγισε από το αντίθετο ρεύμα (προς Ρίο) και του ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα από το σημείο, καθώς κινδύνευε η ασφάλειά του.

Αρχικά ο άγνωστος άνδρας έδειξε να υπακούει στην εντολή των υπευθύνων, μόλις το αυτοκίνητο της Γέφυρας απομακρύνθηκε, ωστόσο παρέμεινε στο σημείο. Λίγα λεπτά αργότερα, δηλαδή μέχρι το όχημα της Γέφυρας να φτάσει στο Ρίο και να κάνει αναστροφή για να τον προσεγγίσει ξανά, αυτή τη φορά πλησιάζοντάς τον, ο άνδρας είχε εξαφανιστεί.

Μετά το περιστατικό οι υποψίες όλων στράφηκαν στο ενδεχόμενο να έκανε «βουτιά θανάτου» στη θάλασσα, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει εντοπιστεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This