Ενδοοικογενειακή βία στο Βόλο: Την χτύπησε και επιχείρησε να της σπάσει το χέρι γιατί…δεν καθάριζε καλά!

Must Read

Το μαρτύριο που βίωνε τα τελευταία χρόνια πλάι στον νταή σύζυγό της ξεσκέπασε ο ξυλοδαρμός που υπέστη μία γυναίκα στο Βόλο, μπροστά στα μάτια του παιδιού της. Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας είχαν γίνει καθημερινότητα για το ζευγάρι, όμως αυτή τη φορά το ποτήρι της υπομονής της ξεχείλισε.

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε την Παρασκευή, όταν ο 40χρονος με καταγωγή από την Αλβανία προσπάθησε με γροθιές να σπάσει το χέρι της συζύγου του. Γειτόνισσα άκουσε το θύμα να φωνάζει σε βοήθεια και ενημέρωσε τις Αρχές, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί.

Όπως προέκυψε από την κατάθεση της γυναίκας, ο 40χρονος πήγε στο σπίτι μεθυσμένος, τις έβαλε τις φωνές και στη συνέχεια τη χτύπησε. Της έριξε γροθιές και στη συνέχεια την έπιασε από το χέρι και προσπάθησε να της σπάσει τον καρπό. Όπως τονίζει η μητέρα, που μετά το τελευταίο επεισόδιο πήρε το ένα της παιδί και έφυγε από το σπίτι, δεχόταν απειλές, ύβρεις και χτυπήματα. Ο άντρας της γυρνούσε μεθυσμένος και τα επεισόδια ήταν αναπόφευκτα.

Ο νταής οδηγήθηκε χθες συνοδεία αστυνομικών στην Εισαγγελία Βόλου και παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Λέει πως υπήρχε απλώς ένα σκηνικό έντασης επειδή η σύζυγός του…δεν καθαρίζει το σπίτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This