Συνεχίζεται το θρίλερ με το πτώμα στη Θήβα: Μπλέκει το «κουβάρι» η προχωρημένη σήψη

Σοκάρουν τα ευρήματα της σορού

Must Read

Δεν έχει τέλος η μυστηριώδης υπόθεση ενός πτώματος που βρέθηκε από εργάτες, θαμμένο σε προχωρημένη αποσύνθεση, σε χωράφι δίπλα στην επαρχιακή οδό Θηβών – Μουρικίου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παντελόνι της σορού βρέθηκαν προσωπικά έγγραφα τα οποία ίσως βοηθήσουν να ταυτοποιηθεί ο άνδρας. Τα έγγραφα ανήκουν σε Αλβανό υπήκοο ο οποίος είχε ποινικό παρελθόν, ωστόσο θα χρειαστεί να γίνει ανθρωπολογική εξέταση και να συγκριθεί το γενετικό υλικό που συλλέχθηκε από τη σορό με αυτού του αλλοδαπού που είναι καταχωρημένο στην τράπεζα DNA της ΕΛ.ΑΣ., για να εξακριβωθεί αν υπάρχει ταυτοποίηση. Η Ασφάλεια Θηβών διενεργεί προανάκριση για την μυστηριώδη υπόθεση και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. Η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει, δύσκολα θα αποκαλύψει την αιτία θανάτου, καθώς η αποσύνθεση ήταν πολύ προχωρημένη.

Διαβάστε ακόμα:

Μακάβριο εύρημα στη Θήβα – Εργάτες ξέθαψαν πτώμα 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This