Μηχανόβιος αστυνομικός τράκαρε μετωπικά με ΙΧ και εκσφενδονίστηκε στα 10 μέτρα!

Αν δεν φορούσε το κράνος του, πιθανότατα δεν θα την είχε γλιτώσει...

Must Read

Το κράνος του έσωσε τη ζωή υποστηρίζει δικυκλιστής αστυνομικός, ο οποίος δημοσίευσε βίντεο από σφοδρό τροχαίο που είχε, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε με φόρα πάνω στη μηχανή του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να εκσφενδονιστεί στα 10 μέτρα ύψος, και να προσγειωθεί φαρδύς πλατύς στο οδόστρωμα!

Το βίντεο του αστυνομικού, ο οποίος υπογράφει ως «Κωνσταντίνος», προέβαλε ο ALPHA, σημειώνοντας πως οδηγός του ΙΧ μπήκε αντίθετα στο ρεύμα όπου ο πρώτος κινούνταν με τη μοτοσυκλέτα του, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μεταξύ τους. Όπως δήλωσε ο αστυνομικός, ο οποίος βρήκε το βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος και το ανάρτησε για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, το κράνος του τον έσωσε, με αποτέλεσμα να τη γλιτώσει με μικροεπεμβάσεις και έκανε έκκληση τόσο στους συναδέλφους του, όσο και στους πολίτες να φορούν κράνος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, πάντως, το «σαφάρι» της Τροχαίας αποκάλυψε πως 7 στους 10 οδηγούς δεν τηρούν τα μέτρα ασφαλούς οδήγησης, ενώ σε ελέγχους που έγιναν μόνο την περασμένη εβδομάδα, βεβαιώθηκαν πρόστιμα σε 1.447 οδηγούς μηχανής που δεν φορούσαν κράνος.

  • Δείτε το ρεπορτάζ με το βίντεο-ντοκουμέντο:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This