Βίντεο-ντοκουμέντο με το 8χρονο Κρητικόπουλο που «εξουδετέρωσε τους ληστές»

Ο μικρός Γιαννάκης έδωσε ένα γερό μάθημα στους επίδοξους ληστές

Must Read

Πικρά μετάνιωσε την απόπειρα ληστείας σε βάρος ενός 8χρονου πιτσιρικά, μια παρέα μεγαλύτερων παιδιών που του επιτέθηκε την ώρα που ο μικρός επέστρεφε στο σπίτι του.

Ο 8χρονος Γιάννης από τα Χανιά, ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του κρατώντας στα χέρια του τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ, ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα επίδοξων ληστών που προσπάθησαν να του πάρουν την πιστωτική κάρτα της μητέρας του.

«Δεν θυμάμαι τι μου είχαν πει αλλά τον έναν τον έπιασα από τους ώμους και του έκανα γόνατο στην κοιλιά» δήλωσε στο Tlive ο μικρός Γιάννης που είναι αθλητής του Muay Thai και στη συνέχεια έδειξε ζωντανά την κίνηση που έκανε για να αμυνθεί.

Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα του η οποία είδε το παιδί της να μπαίνει στο σπίτι τρομαγμένο: «Όταν ήρθε στο σπίτι ήταν τρομαγμένος για ένα δύο λεπτά, μέχρι να μπορέσει να συνέλθει» είπε η μητέρα του και πρόσθεσε «και την κάρτα και τα ψώνια τα γύρισε στο σπίτι».

Στην εκπομπή προβλήθηκε και βίντεο από κάμερα ασφαλείας, με την επίθεση που δέχτηκε ο μικρός Γιάννης. 

«Χαιρόμαστε που ο μικρός μας ήρωας κατάφερε και απέδρασε σε αυτή την κατάσταση. Αν μας τύχει κάτι και νομίζουμε ότι μπορούμε να αμυνθούμε και να γλιτώσουμε μία κατάσταση θα το κάνουμε μόνο όταν είναι η τελευταία μας επιλογή» δήλωσε ο προπονητής του.




Δείτε επίσης: Απίστευτο: 8χρονος έδειρε επίδοξο ληστή στα Χανιά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This