Βασίλης Κικίλιας: «Ο οδηγός Μισελέν θα προβάλει παγκοσμίως την μοναδική ελληνική γαστρονομία»

Must Read

Τα εύσημα στους Έλληνες σεφ, στα εστιατόρια και τα ταβερνάκια όσο και στους ανθρώπους της πρωτογενούς παραγωγής, έδωσε ο Βασίλης Κικίλιας, για τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει η χώρα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους εξαιρετικούς Έλληνες Σεφ και όλον τον κλάδο της εστίασης για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν. Η χώρα είναι μοναδικός γαστρονομικός προορισμός, επεκτείνοντας με αυτόν τον τρόπο την τουριστική περίοδο» είπε αρχικά και συνέχισε: «Ετσι, η συμφωνία που υπογράψαμε με τον οδηγό Μισελέν, μεγιστοποιεί τις δυνατότητες προβολής της ελληνικής γαστρονομίας σε όλον τον κόσμο».

Σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια επέκτασης της τουριστικής περιόδου, ο κ. Κικίλιας, ο οποίος μέσα στον Σεπτέμβριο έχει επισκεφτεί διαδοχικά το Βερολίνο, την Βιέννη, το Παρίσι και την Στοκχόλμη, επισήμανε ότι τα κίνητρα που δόθηκαν στους tour operators, αποτελούν ευκαιρία προκειμένου για πρώτη φορά η χώρα να έχει ισχυρή παρουσία και την off season περίοδο.

«Όλοι μαζί, ξενοδόχοι, εστιάτορες, έμποροι, άνθρωποι του τουρισμού κάνουμε μία συντονισμένη προσπάθεια να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο, φέρνοντας επιπλέον έσοδα στην ελληνική οικονομία», ανέφερε ο υπουργός και κατέληξε: «μία ακόμα πτήση, μία ακόμα εβδομάδα, ένας ακόμα προορισμός αποτελεί κέρδος για τη χώρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This