Ασύλληπτο! Καθαρίστρια στο ΚΑΤ γέννησε στην λεκάνη τουαλέτας: «Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος»

«Νόμιζα ότι ήθελα να κάνω το… άλλο και μου βγήκε το μωρό» είπε η καθαρίστρια

Must Read

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους ότι ένα μωρό ήρθε στον κόσμο, μέσα σε…λεκάνη τουαλέτας του νοσοκομείου ΚΑΤ, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, με την εργαζόμενη ως καθαρίστρια μητέρα του, να δηλώνει ότι δεν γνώριζε πώς ήταν έγκυος.

«Εγώ δεν το ήξερα καν ότι ήμουν έγκυος. Την ημέρα που γέννησα, το ένιωσα. Ένιωσα έντονα πόνο. Ήμουν στην πρωινή βάρδια» δήλωσε η καθαρίστρια η οποία εργαζόταν στο πόστο της στα χειρουργεία, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε έναν έντονο πόνο: «Πόναγα και πήγα στα εξωτερικά ιατρεία. Μετά νόμιζα ότι ήθελα να κάνω το… άλλο και μου βγήκε το μωρό» δήλωσε η γυναίκα, η οποία γέννησε μέσα σε λεκάνη τουαλέτας του ΚΑΤ.

Άφωνοι οι γιατροί, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όταν αντίκρισαν το μωρό να βρίσκεται μέσα στη λεκάνη.

«Ξαφνικά βγήκε από μια τουαλέτα και διαπίστωσαν εκεί η προϊσταμένη της εφημερίας και οι συνάδελφοι ότι είχε αίμα. Οδηγήθηκαν στην τουαλέτα και είδαν μέσα στην λεκάνη με αποκόλληση πλακούντα το μωράκι», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στο Live News.

«Κινηθήκαμε γρήγορα με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, αναζητήσαμε τη μητέρα και το νεογνό και κάναμε μια διαχείριση γρήγορη. Δεν είμαστε ένα νοσοκομείο που έχει γυναικολογική/ μαιευτική προφανώς. Είχαμε μια ανησυχία για το μωρό. Για εμάς ήταν μια έκπληξη γιατί συνήθως δε γεννιούνται παιδιά στο ΚΑΤ» δήλωσε ο χειρουργός Β. Καλδής και πρόσθεσε: «Αφού απολίνωσε τον ομφάλιο λώρο και είδα ότι το μωράκι αντέδρασε, ξεκινήσαμε μια διαδικασία διαχείρισης και της μητέρας και της μικρής να τα πάμε στο καταλληλότερο υγειονομικό σχηματισμό που ήταν το «Έλενα». Όλα αυτά καταφέραμε να τα ολοκληρώσουμε σε μια ώρα».

Το νεογέννητο και η μητέρα του μεταφέρθηκαν στο «Έλενα», όπου το παιδί εισήχθη σε θερμοκοιτίδα.

«Το βλέπω κάθε απόγευμα το μωρό. Κι όταν πρώτα ο Θεός πάω πίσω στη δουλειά, θα τους πάρω αυτούς τους δύο γιατρούς που με σώσανε να τους ευχαριστήσω κι από κοντά» δήλωσε η μητέρα του.

«Είναι δυνατόν να μην κατάλαβε ότι είναι έγκυος;»

Από πλευράς του ο κ. Γιαννακός σημείωσε ότι ενδέχεται η συνάδελφος του η οποία ήταν άνεργη εδώ και καιρό, να φοβόταν να πει ότι είναι εγκυμονούσα, για να μην την διώξουν. «Έχουν προηγηθεί 5 γέννες από την ίδια γυναίκα. Μπορεί να συμβεί να μην καταλαβαίνει ότι είναι έγκυος; Πρέπει να μας απαντήσουν οι ειδικοί» πρόσθεσε ο πρόερδρος της ΠΟΕΔΗΝ και ζήτησε η γυναίκα να παραμείνει στη θέση της όταν επιστρέψει από την άδεια μητρότητας.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα δεν έχει την επιμέλεια των πέντε παιδιών της.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This