Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη ζήτησαν την τηλεοπτική κάλυψη της δίκης τους!

Must Read

Ζήτημα «ανώτατου επιπέδου δημοσιότητας» έθεσαν σήμερα ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η Ελένη Τουλουπάκη, ζητώντας την τηλεοπτική κάλυψη της δίκης τους ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης εξέθεσε την ανάγκη να υπάρξει πλήρης τηλεοπτική κάλυψη της δίκης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θα θέσω μια ανθρώπινη παράμετρο. Το προσωπικό μου δράμα. Προσπαθούν να με εμφανίσουν ως κακούργο, τι Ρασπούτιν, τι αυτό! Όταν η ανεξάρτητη δικαιοσύνη είπε ότι δεν ισχύουν όλα αυτά, διέρρεαν ότι κατηγορούμαι για σωρεία κακουργημάτων. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, θα αποδειχθεί η αλήθεια, θα τη μάθει ο ελληνικός λαός». Παράλληλα, η πλευρά της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς υποστήριξε ότι «δεν φοβάται τη δημοσιότητα, δεν φοβάται το τεκμήριο αθωότητας», καθώς έχει «κρυστάλλινες θέσεις».

Νωρίτερα, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της συνταξιούχου εισαγγελέως εφετών Γ. Τσατάνη να παρασταθεί προς υποστήριξη της κατηγορίας. «Το δικαστήριο διατάσσει την αποβολή της παριστάμενης προς υποστήριξη της κατηγορίας», ήταν τα ακριβή λόγια της προέδρου. Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση της εισαγγελέως Όλγας Σμυρλή, η οποία υποστήριξε ότι υπάρχει ζήτημα παραγραφής, καθώς δεν προέκυψε προγενέστερη δήλωση πριν την παρέλευση της πενταετίας που απαιτεί ο νόμος από την τέλεση της πράξης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This